Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Evo šta može da bude zamena za svadbenu tortu?

Evo šta može da bude zamena za svadbenu tortu?

30.10.2017  |  Komentari: 0

Ukoliko niste ljubitelj klasičnih svadbenih torti i ne želite da imate takvu svadbenu tortu uvek postoji drugo rešenja. Naime, ceo taj momenat iznošenja svadbene torte neće biti izbačen, već bi trebalo da svadbenu tortu zamenite nečim drugim. Mi vam predlažemo sledeće:

 

Krofne u obliku svadbene torte

 

Krofne na nekoliko spratova je ideja koja oduševljava. Zamislite "tortu" od krofnica različitih ukusa. Na ovaj način možete da izbegnete klasičnu svadbenu tortu, a da dobijete nešto što mnogo volite i što vole vaši gosti. Kada smo kod gostiju, oni će verovatno biti oduševljeni ovom vašom idejom i svi će verovatno prići da probaju krofnice sa vaše svadbene torte. A kasnije će sigurno svima da pirčaju kako je izgledala vaša svadbena torta.

 

Svadbena torta od minjona

 

Ovo kombinacija je slična kao prethodna. Potrebno je samo napraviti "tortu" od minjona. Kada su minjoni u pitanju, onda treba dobro da se dogovorite sa onim ko će vam to raditi. Odlučite prvo sami kakve minjone želite, kakvu boju i kakav oblik imate na umu. Naravno da je važno i kakve ukuse želite. Kada se prave svadbene torte, obično su ukusi različiti po spratovima. I vi tako možete. Minjoni na jednom spratu mogu biti od kokosa na primer, na drugom od čokolade i tako sve redom do kraja. Gosti će takođe biti oduševljeni ovom idejom i sigurno je da će još dugo pamtiti vašu svadbu, samo zbog tog detalja

 

Svadbena torta od sladoleda

 

Ovo može biti i mali rizik, jer u sali uvek budu vruće pred sam kraj svadbe. Sladoled svadbena torta zvuči kao jedno ludo rešenje, ali je zapravo odlično. Ovo je dobro rešenje kada se svadba događa u letnjim mesecima i na taj način želite da osvežite vaše goste. Ne mora to da bude samo sladoled, već sladoled torta, kako bi ona onda trajala duže, tj. kako se ne bi otopila. S obzirom da sladoled svi vole, onda će se ta torta i pojesti mnogo brzo, pa nećete morati da se stresirate da li će se istopiti ili ne.

 

 

Svadbena torta od rafaelo kuglica

 

Zamislite sada ovu, savršenu kombinacju. Svadbena torta napravljena od rafaelo kuglica. Malo je onih osoba koje ne vole rafaelo kuglice. Možda se to nekome od vaših gostiju neće svideti, jer su navikli na klasične torte. Ipak, vi ne treba da razmišljate da li će se to nekome dopasti ili ne. Važno je da se vama ta svadbena torta dopada, da ćete uživati u njenom iznošenju, da ćete se radovati itd.

 

Slana svadbena torta

 

Ovo je već eksperimentisanje na višem nivou. Ako mislite da je to dobra ideja, onda treba i da je realizujete. Ako niste sigurni da to stvarno želite i u sebi tražite dodatne razloge zašto bi trebalo da je imate, onda je to znak da ne treba da je kupujete. Zaista treba da budete specifični, ali i vaši gosti takođe, da biste izbrali slanu svadbenu tortu.

Komentari (0)