Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Inspiracija za rođendanske torte o kakvima ste maštali

Inspiracija za rođendanske torte o kakvima ste maštali

28.07.2016  |  Komentari: 0

Nekada nam se naše fantazije čine neostvarljivim, iako smo zapravo samo na korak od toga da ih ostvarimo. Takav je slučaj i kada su u pitanju neobične rođendanske torte.
Bilo da priželjkujete tortu koja će pratiti ludu rođendansku žurku ili bajkovite motive, nemojte se plašiti da tražite...kao i sve ostalo u životu.
Da se snovi ostvaruju, dokaz su i ove rođendanske torte.

 

Koktel rođendanske torte za luda slavlja

 

Znamo već - rođendanske torte izbegavaju se na ludim žurkama. Mislim, ko će da čisti sve to, pere tanjiriće i kašičice i slično?
Sad ne morate ama baš ništa od toga. Rođendanske torte sa dodacima ruma, čokoladnog ili kokos-likera, jednostavno ćete servirati u čaše koje će pratiti čaše sa pićem, pa će i ovaj slatkiš biti pogodan za lako konzumiranje.
Kako su u svojim receptima one mahom pomešane sa sladoledom u tečnom stanju, i njihovo formiranje je utoliko lakše, jer se koktel rođendanske torte mogu služiti sipanjem kutlačom, baš poput pravih koktela na velikim žurkama.
Šta ćete bolje? Samo neka bude veselo!

 

Motivi iz bajki

 

Nemojte misliti da bajkovite rođendanske torte moraju nužno podsećati na dečje. Naprotiv, inspiracija bajkama može biti veoma raznolika.
Tako dezen u obliku senke Zvončice u crnoj boji na beloj fondan-osnovi podjednako može svideti i nešto starijim princezama. Nju, kao dodatna dekoracija rođendanske torte, prate i štapić i zvezdani „prah“, te ovakvi slatkiši zaista deluju magično.
Princeze si inspiracija i za rođendanske torte koje krase likovi Dizni junakinja obučenih u savremenu garderobu, a ne balske haljine. Pravi detalj iz okeana na površini torte dodatno mogu osvežiti dezeni u formi prijatelja princeze Arijel, ali i ona sama.
Sa druge strane, rođendanske torte u formi čajnika i šoljica iz crtanog filma „Lepotica i zver“ ili ptičica iz „Trnove Ružice“ podjednako će osvojiti sva srca.

 

torte za rođendan

 

Čokoladna rapsodija

 

Klasične čokoladne rođendanske torte sada zamenjuju nešto modernije verzije, koje i vizuleno poručuju susret sa mnogo bogatijim slojevima ovog ukusa.
Površinu ovog slatkiša tako može krasiti lomljena čokolada slagana uvis, na podlozi od karamel sosa.
Nju u stopu prate rođendanske torte od čokolade sa dekoracijom od napolitanki i raznobojnih bombonica, kao i one u formi čokoladnog mede.
Površina se takođe šara belim šlagom u vidu čipke ili veza, ali i čokoladnim pralinama, rolerima i biskvitom. Idealne rođendanske torte za sladokusce!

 

Pastelne boje

 

Ako priželjkujete nežnije varijante, onda su pastelne boje rođendanske torte prava stvar za Vas.
I one deluju bajkovito, a po svojoj formi mogu asocirati na glamur ili detinjstvo, već prema Vašem izboru.
Jednu od varijanti predstavljaju rođendanske torte sa belom fondan osnovom na sprat, koje krase raznobojne tufne pastelnih boja i baloni u istim nijansama (takođe jestivi, rađeni od fondana).
Dobar izbor su i ombre rođendanske torte, rađene nijansiranjem u jednoj od pastelnih boja, a kao posebni predstavnici glamura tu su torte u formi cipela, šešira ili torbi renomiranih svetskih dizajnera, rađenih u ovim nežnim tonovima.
Stoga su pastel rođendanske torte pravi izbor i za velike i za male devojčice, a pre svih za prave trendseterke.

Komentari (0)