Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Kako izabrati najbolju tortu za sve prilike?

Kako izabrati najbolju tortu za različite prilike

29.06.2018  |  Komentari: 0

Međutim, kada su druge prilike u pitanju imamo nekoliko saveta za vas, kako bismo vam pomogli da na najbolji mogući način izaberete pravu tortu za određenu priliku.

 

Torte za rođendane

 

Kada je vaš rođendan ili želite da kupite tortu za rođendan vašem prijatelju ili rođaku, vi prirodno želite da izaberete najbolje. Mnoge ketering kuće i poslastičare nude i ovu uslugu. Dakle, kada birate ketering, treba da izaberete i one ketering kuće koje imaju i torte. Profesionalne poslastičare i ketering agencije imaju odličnu ponudu i vode računa kako o kvalitetu i ukusu, tako i o samom izgledu torte. Kao što smo već rekli, torta za rođendan treba da ima motive koje volite vi ili osoba kojoj naručujete tortu. U ponudu su sada i mini torte, koje su posebno interesantne i koje su pogodne za rođendane u najužem krugu ili kao poklon nekome. Ukoliko, na primer, želite nekome da kupite za rođendan tortu i da ga iznenadite, onda su mini torte savršeno rešenje. Treba izbegavati torte iz supermarketa i torte koje se dugo čuvaju u zamrzivačima. Njihov kvalitet je uglavnom dosta slabiji. Najbolji izbor je torta koja će biti pripremljena upravo za vaš poseban dan, koja će biti sveža i ukrašena po vašoj želji.

 

 

Torte za poslovne prilike

 

Poslovne proslave, obeležavanja godišnjice firme, važni sastanci, team building, vrlo često se završavaju upravo sečenjem torte sa logom kompanije. Međutim, i ovde se može biti kreativan i originalan. Možete da pokušate da stavite na tortu slike zaposlenih, ukoliko ih nema mnogo. Ako neki uspeh kao kompanija proslavljate onda možete upravo nešto u vezi sa tim da napišete ili prestavite nekim simbolima. Ako je manja kompanija i ukoliko sa vašim zaposlenima imate dobar odnos, onda sigurno postoje i neke interne šale, koje mogu biti pravi izbor za neku internu proslavu. Interesantno može biti i da napravite tortu koja ima i nekoliko različitih parčića, a svako parče bi bilo namenjeno nekom zaposlenom. Ukoliko se uz tortu naručuje i ketering, kombinacije su skoro neograničene. Možete osmisliti čitav koncept i priču koju će ispratiti slani deo keteringa, slatki sto i na kraju torta.

 

Torte za krštenje

 

Kakvu ćete tortu izabrati za krštenje, pre svega zavisi od toga da li se proslava krštenja pravi istovremeno sa dečijim rođendanom ili ne. Danas se najčešće krštenje obavlja istovremeno sa prvim rođendanom deteta, pa se tim povodom pravi proslava sa jednom glavnom tortom. To su najčešće vesele, šarene torte sa motivima iz crtanih filmova ili sa imenom deteta. Najbolji izbor je svakako torta sa fondanom koji može biti u različitim, jarkim bojama, sa brojnim figuricama. Ukoliko je reč o krštenju koje nije istovremeno sa dečijim rođendanom ili krštenju odrasle osobe, onda je najbolji izbor skromnija torta, bez previše boja i detalja. Najčešće se i u ovom slučaju torta ukrašava imenom deteta.

Komentari (0)