Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Koju hranu odabrati za dečiji rođendan?

Koju hranu odabrati za dečiji rođendan?

14.07.2017  |  Komentari: 0

I sami znate da deci pažnju privlače neobične, šarene i zanimljive stvari. Takođe znate da mnoga deca vole da istražuju, da su veoma radoznala i da vrlo vole slatkiše. Zato, dečiji rođendani uvek mogu da budu prilika da pokažete svu svoju kreativnost na delu. Od samog enterijera, preko zanimljivih osmišljenih društvenih igrica, pa sve do hrane. Zbog svih ovih razloga spremanje rođendana za vaše dete će vam biti vrlo interesantno i sigurno ćete biti vrlo euforični, jer znate da ćete na taj način usrećiti ne samo vašeg rođendanca, već i njegove drugare. Naravno, pomoć je dobrodošla i jasno je da ne možete sasvim sami. U ovom tekstu govorićemo samo o izboru hrane za rođendan vašeg sina ili ćerke.

 

 

Odlučite se da li ćete naručivati hranu ili praviti

 

U samom procesu spremanje i dekorisanja hrane vaša kreativnost najviše dolazi do izražaja. Ako imate vremena, mogućnosti i veliku želju onda se prepustite spremanju i dekorisanju i uživajte. Nećete nikako pogrešite i ukoliko naručite ketering, ako mislite da vam je to sigurnija opcija. Restoranima koji se već dugi niz bave keteringom neće biti problem i da u vašem slučaju pokažu koliko su kreativni i maštoviti.

 

ketering-za-decije-rodjendane

 

Slaniši u različitim oblicima i ukusima

 

Poznato je da se deca raduju pici kada su u pitanju rođendani, tako da ne bi trebalo ni ovaj put da je izostavite. Međutim, možete se potruditi da je poslužite na drugačiji način. Kiflice, mafini, pitice sa picom uvek mogu da budu dobar izbor. Međutim, čini se da je na dečijim rođendanima dekoracija jednako bitna kao i ukus. Ketering vam nudi pregršt slaniša u oblicima dečijih omiljenih junaka. Tako na trpezama za rođendane mogu da se nađu slani mafini sa slikama Diznijevih pricenza, Sunđer Boba ili slikama na kojima su Malci ili Frozen, koji su u poslednje vreme veoma popularni među mlađom, ali i starijom populacijom.

 

Raznovrsnost slatkiša

 

Iako će se deca obradovati slanišima, verujte da će se potpuno oduševiti kada na red dođu slatkiši. Ovde originalnost i kreativnost restorana koji se bave keteringom dolaze do izražaja. Zimski sladoledi sa čokoladom, voćne salatice sa šlagom upakovane u zanimljive oblike, čokoladne kuglice, bobice, praline, korpice punjene šlagom i posute hrskavim šarenim bombonicama su samo neki od predloga koje uključuje ketering. Ovakav izbor će i vas oduševiti. Kada naručujete sami možete da se opredelite za određenu kombinaciju, ali birajte više onih slaktiša sa čokoladom, s obzirom da je poznato koliko je deca vole.

 

Torte kao glavna atrakcija

 

Iznošenje torte i duvanje svećica uvek je poseban i najveseliji deo rođendana, bar za slavljenika. Predlažemo vam da vašem detetu napravite iznenađenje i da sami izaberete oblik torte za njega ili nju. I sami znate da će vam izbor torte možda i biti najteži posao, jer se pred vama nalazi toliko različitih i pre svega izvrsnih i interesantnih torti, da ćete dobro porazmisliti na kojoj će se na kraju naći svećice. U ponudu keteringa ulazi i rođendanska torta, ali vi možete izabrati da napravite i sami. U svakom slučaju možda je bolje da ovaj deo ostavite profesionalcima, jer će sigurno znati da svojom idejom potpuno razvesele decu.

 

S obzirom da je u pitanju hrana za decu, dobro se raspitajte koji je ketering najbolji i najsigurniji, jer ne želite da u ovom slučaju dođe do bilo kakve greške. Deca su ipak najveći kritičari, zato otiđite do restorana koji se bave keteringom i pogledajte kako sve to izgleda uživo. Povedite i malog slavljenika sa vama i neka vam on pomogne pri izboru, jer ipak je njegov rođendan i svakako će se osećati bitnim ukoliko i on bude odlučivao.

Komentari (0)