Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Moderne i popularne svadbene torte koje ostavljaju bez daha

Moderne i popularne svadbene torte koje ostavljaju bez daha

03.11.2016  |  Komentari: 0

Organizacija venčanja je ozbiljan posao i želja svakoga ko se odluči na jedan tako bitan korak je da sve prođe onako kako je zamislio. Nevezano za broj gostiju, svako bi želeo da mu venčanje prođe u prijatnoj i veseloj atmosferi i da odiše elegancijom. Na mnogo stvari treba obratiti pažnju da bi se to i postiglo, a svakako jedna od bitnih stavki na tom spisku je i izbor svadbene torte, jer i ona utiče na opšti utisak svih koji prisustvuju proslavi.

 

svadbena tortaVaša svadbena torta mora pratiti celu atmosferu kojom odiše vasa svadba, pa zato budite oprezni prilikom izbora. Na ovom mestu ćete naći neke predloge modernih i popularnih rešenja za tortu, pa se nadamo da ćete i odluku lakše doneti.

 

Torta na sprat sastavljena od poklona

 

Ovo definitivno spada u jedan od najoriginalnijih izbora sa kojim nema greške. Torta je napravljena i sastavljena od mnogobrojnih manjih poklona, koji su raspoređeni na nekoliko spratova. Postoji i opcija sa nekoliko većih delova u obliku poklona koji će biti naslagani jedan na drugi, ali izbor je samo na vama. Naravno, i u jednom i u drugom slučaju, na vrhu torte bi se nalazile figurice mladenaca.

 

Ako se odlučite za ovakvu svadbenu tortu, ostavićete utisak elegancije, ali u isto vreme i opuštenosti, što je uvek dobra i poželjna kombinacija.

 

Popularna ombre tehnika

 

Već neko vreme ova sve popularnija tehnka raspoređivanja boja se u velikoj meri primenjuje i na torte za svadbe. Svodi se na to da se izabere jedna boja i da se nijansira od vrha do dna torte (ili obrnuto), od svetlije do tamnije nijanse. Pa tako možete početi sa belom koju bi nijansirali ka krem boji ili nekoj laganoj i prijatnoj crvenoj, jer su te boje boje ljubavi i pravi izbor za taj dan.

 

Naravno možete biti i hrabriji i ‘igrati se’ sa bojama koje su vam omiljene, ali saveti stručnjaka su svakako da se krene sa belom, koju ćete onda prelivati u vama dragu boju.

 

Nezaobilazni biseri kao ukras za svadbene torte

 

Biseri su izbor mnogih kada se odlučuju čime će ukrasiti svoju tortu, jer sa njima praktično greška ne postoji. Oni odaju utisak elegancije i prefinjenosti pa ćete sa biserima koji se nalaze na obodu ili ivicama na vrlo jednostavan način to preneti i na vašu svadbenu tortu. Važno je samo izabrati jednu boju, uz naravno neke diskretne detalje, iz prostog razloga da bi zadržali otmenost kojoj težite.

 

Volite jednostavnost? Reljefna izrada torte je savršena za vas

 

Ako ste pristalica klasike, reljefno ukrašavanje je pravi izbor za vas. U ovom slučaju kombinacija je zaista mnogo. Pa tako je izuzetno popularna reljefno odrađena čipka u fondanu, uz kombinovanje boja i to najčešće crne i bele. Pored toga odličan izbor je i cveće koje se izrađuje u reljefu, ili bilo koji drugi detalj za koji smatrate da će savršeno pristajati vašoj svadbenoj torti. Mnoge mlade se odlučuju i za detalje kao što je svilena tkanina, čiji nabori na torti se slažu sa venčanicom koju nosi, što može predstavljati zaista lep detalj.

 

Izbora je puno, a vi svakako izaberite onaj koji vama najviše odgovara.

Komentari (0)