Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Na ovo obratite pažnju kada pravite proslavu firme

Na šta treba da obratite pažnju kada pravite proslavu firme

30.03.2018  |  Komentari: 0

 

Večere i proslave koje firma organizuje su idealni događaji za zbližavanje zaposlenih, kao i uspostavljanje opuštenije atomsfere. Takođe, ovo je jedinstvena prilika da sa svojim zaposlenima i partnerima popričate neformalno. Međutim, organizaciju proslave ne treba olako shvatiti. Da biste ispunili svoja i očekivanja gostiju, morate da pazite na svaki detalj. U nastavku pročitajte šta je sve neophodno za proslavu firme koju će svi pamtiti.

Napravite spisak gostiju


Iako verovatno imate u glavi ko bi sve trebalo da bude pozvan na vašu proslavu, obavezno sve stavite na papir. Često se desi da se u poslednjem trenutku setite da ste nekoga uabpravili. Zato je najbolje napraviti spisak i obavezno se konsultujte sa svojim najbližim saradnicima. Ko zna, možda se oni sete nekoga koga ste zaboravili. Napravite spisak na vreme, kako biste imali vremena da dodate, ili obrišete nekoga.
Potom sledi pozivanje na skup. Potrudite se da to bude minimum dve nedelje pre proslave. Na taj način ćete staviti do znanja pozvanima da poštujete njihovo vreme i da im dajete vremena da se organizuju.

ketering za firme


Organizacija hrane i pića - ketering


Nakon što saznate broj gostiju koji će doći, sledi organizacija hrane i pića. Danas postoji veliki broj agencija za ketering za firme koje će vam organizovati sve što se tiče hrane i pića. Vaše je samo da objasnite šta želite: da li biste više voleli da bude švedski sto, ili pak želite da budu posluženi samo kanapei.
Međutim, postoje velike razlike u usluzi između akgencija. Zato bi bilo najbolje da imate već proveren ketering za firme koji će garantovati vrhunsku uslugu. Potrudite se da bude što raznovrsniji meni. Neka bude za svakoga po nešto. I pritom, vodite računa o količini hrane koju ćete naručiti. Uvek je bolje da malo ostane, nego da nestane u nekom trenutku. Takođe, gledajte da bude dovoljno i slaniša i slatkiša. Najveći broj proslava se zasniva na slanoj hrani i to se često zamera. Međutim, ako pronađete dobar ketering za firme, oni će vam sigurno preporučiti i slatkiše.
Što se tiče pića, i tu se potrudite da bude raznoliko. Neka bude dovoljno i alkoholnog i bezalkoholnog pića. Naime, mnogi poslodavci izbegavaju da posluže alkohol. Ali nemojte da se ponašate kao profesor na ekskurziji koji zabranjuje deci da piju. 

Najvažnija stvar – naoružajte se raspoloženjem


Kada ste angažovali ketering agenciju, organizovali hranu i piće i možda muziku, jedino što vam preostaje jeste da uživate u proslavi. Naime, veoma je važno da vi dođete dobro raspoloženi i da opustite atmosferu. A kada gosti to primete, sigurno će se i oni vrlo brzo prilagoditi tome. Međutim, naravno nikad ne treba preterivati. Uvek imajte na umu da je to i dalje donekle poslovna večera. Prema tome, neka osnovna pravila iz poslovnog sveta treba da se poštuju. Sa druge strane, ako budete previše neraspoloženi i ozbiljni, i vaši gosti će biti takvi. A proslave firme prave upravo da bi se opustila atmosfera. Zato će sigurno većina gostiju biti nezadovoljna ukoliko budete neraspoloženi.
Idealno bi bilo da to veče angažujete neki muzički bend, ili bilo kakvu muziku. Muzika je odlična za „popunjavanje“ neprijatne tišine, ali istovremeno može da opusti sagovornike. Prema tome, neka muzika bude još jedna od neophodnih stavki za vašu uspešnu proslavu firme!

Komentari (0)