Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Rođendanske torte

Rođendanske torte – kako im odoleti?

15.07.2016  |  Komentari: 0

Rođendan je dan kada okupljamo oko sebe najbolje prijatelje, tj. osobe koje volimo, i sa njima provodimo dan koji predstavlja jedan od najlepših u godini. Bilo da ga slavimo kod kuće, u nekom od kafića, restorana, u prirodi i sl. taj dan treba da nam bude posebno važan. Potrebno je samo malo da se potrudite oko same organizacije, smislite gde ćete ga slaviti, kakvu klopu ćete služiti, koga ćete sve zvati i sl.

 

Nekome ove pripreme deluju stresno, pa kada se približi taj dan, uspaniče se i postanu neodlučni. Potrudite se da uživate u svakom delu i ne opterećujete se mnogo nevažnim sitnicama.

 

Svakako, ono bez čega nijedan rođendan ne može da prođe je rođendanska torta koja predstavlja najlepši i najuzbudljiviji deo svakog rođendana koji najčešće dolazi na kraju, kada pojedemo sendvič, picu ili neko meso sa roštilja. Bilo da je čokoladna ili voćna, sa šlagom ili bez, torti definitivno niko ne može odoleti – ni deca, ni odrasli. Još ako na nju stavimo i svećice, doživljaj rođendanskog slavlja će biti potpun.

 

Koju rođendansku tortu napraviti – večita dilema?

 

Ako svake godine slavite rođendan, verovatno ste u dilemi kojom rođendanskom tortom ove godine poslužiti svoje goste. Većina Vas vrti par torti u krug koje stalno pravi i to najčešće iz recepata Vaših majki, baka ili drugarica.

 

Ako ste stravstveni ljubitelj čokolade, kesten ili snikers rođendanska torta je idealan izbor, a ukoliko ste više tip koji voli lagani voćni ukus, možete se odlučiti za plazma tortu sa malinama, kit – kat tortu sa jagodama, ili bilo koju drugu voćnu tortu. Pored toga, postoje torte koje se peku, kao i one koje ne zahtevaju koru i koje možete vrlo brzo napraviti, a da pri tom po ukusu uopšte ne zaostaju u odnosu na pečene.

 

Ukoliko slavite rođendan detetu, možete se konsultovati sa njim oko izbora rođendanske torte i oblikovati je po, na primer, njegovom omiljenom crtanom liku. Iako možda niste majstor za ovakvu vrstu eksperimentisanja, jako korisne savete danas možete pokupiti sa interneta, gledajući razne video klipove i napraviti tortu koja će oduševiti Vašeg mališana i goste.

 

rođendanske torte

 

Najvažnije od svega je da rođendanska torta bude po Vašem ukusu – onakva kakvu volite. Najbolje bi bilo da je sami napravite i ukrasite, a ako ste zauzeti i nemate dovoljno vremena za tako nešto, na raspolaganju su Vam brojne poslastičarnice u kojima možete poručiti svoju rođendansku tortu. Poslastičarnice danas nude veliki izbor kada su u pitanju torte za rođendasku zabavu, pa je na Vama da odaberete onu koja će zadovoljiti Vaš ukus, kao i ukus Vaših prijatelja. Možda će Vas ova opcija više koštati, ali bar neće brinuti o tome da li ćete stići sami da je napravite.

 

Za koju ćete se rođendansku tortu odlučiti, zavisi i od toga koliko ljudi planirate da pozovete na proslavu. Možete napraviti veću, izdašnu tortu koja je najčešće sa nekoliko kora i nivoa, ukoliko će Vam na rođendanu biti desetinu ili više prijatelja, a ako ćete ovaj dan obeležiti sa par svojih najboljih drugova, bilo koja manja torta može biti adekvatno rešenje. 

Komentari (0)