Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Saveti za pravi izbor rođendanske torte

Saveti za pravi izbor rođendanske torte

01.03.2017  |  Komentari: 0

Organizacija rođendanskog slavlja zahteva mnogo obaveza i detalja na koje morate obratiti pažnju, stvari koje morate pripremiti kako bi sve proteklo po vašim zamislima i mnogo uloženog vremena. Ipak o jednoj stvari morate voditi posebno računa, a to je pogađate - rođendanska torta. To je brz dileme jedan od simbola svake proslave, i nezaobilazni detalj koji se sa nestrpljenjem očekuje. Pa nije važno da li pravite rođendansku proslavu za svoje mališane, tinejdžere, ili jednostavno vama dragu osobu želite da iznenadite na tako bitan dan kao što je rođendan, torta je nezaobilazna.

 

Izbor rođendanske torte nije ni malo lak zadatak, posebno kada se radi o mališanima, jer tada torta pored očaravajućeg ukusa, mora i savršeno izgledati, odnosno poželjno je da njen izgled zadivi sve goste. Mogučnosti za izbor je puno, a vi izbor pravite u zavisnosti od toga koji rođendan slavite. Od klasičnih, preko dečijih torti, do torti najrazličitijih oblika koji će bez daha ostaviti one sa kojima slavite vaš veliki i važan dan.

 

Slušajte svoju decu kada birate tortu za njihov rođendan

 

Voćna ili čokoladna? Kog oblika da bude? Neka vaši mališani odluče. To je najsigurniji put da nećete napraviti grešku i da će svi biti zadovoljni. Neki poslastičari danas prepuštaju deci da sami i na način na koji to oni žele dizajniraju svoju rođendansku tortu, i to se pokazalo kao pun pogodak. Kreativnost koju mališani iskazuju je neverovatna.

 

rođendanske torte

 

Ako pak želite da iznenadite vaše dete i sami odlučite kakvu će tortu dobiti, onda treba ići na sigurno i odlučiti se za onu u obliku njegovog omiljenog crtanog junaka, jer sa tim sigurno nećete pogrešiti.

 

Torte za osamnaesti rođendan

 

One se u najvećem broju slučajeva izrađuju po želji samih tinejdžera. Sama proslava punoletstva je veoma specifična i bitna za svaku osobu, pa tako svi žele da sve prođe u najboljem mogućem redu. Zato je u tom slučaju najbolje ispuniti želju samog slavljenika. Naravno ako se odlučite da ga iznenadite, čokoladna torta u obliku broja osamnaest je svakako jedno od klasičnih rešenja sa kojima nećete pogrešiti. Iako mnogi smatraju da to nije toliko kreativno rešenje, svakako je jedno od najsigurnijih.

 

Torte malih dimenzija za specijalne prilike

 

Minijaturne torte su veoma popularne i predstavljaju pravo rešenje za poklon u slučajevima kada osoba ne organizuje proslavu povodom svog rođendana. Tako mala torta je izuzetno praktična i sigurno će obradovati vašu dragu osobu kojoj ste tortu namenili. To je onaj znak pažnje koji sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uglavnom su okruglog oblika, a za ukus odaberite ono što slavljenik najviše voli. I obavezno na vrh tortice stavite sveću u obliku broja slavljenikovog rođendana.

 

Klasične rođendanske torte - ne izlaze iz mode

 

Kod klasičnih rođendanskih torti ukus je mnogo bitniji od samog izgleda, pa tako na to treba obratiti posebnu pažnju i učiniti sve da se on poklopi sa ukusom slavljenika ili osobe kojoj je torta namenjena. Klasične torte u svojoj osnovi u većini slučajeva imaju čokoladu, kao i neko koštunjavo voće. Ali naravno, i to zavisi od vas i od vaše odluke od čega želite da torta bude napravljena. Neke od torti koje spadaju u ovu kategoriju su Puslica, Boem, Reforma i mnoge druge.

Komentari (0)