Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Stvari o kojima morate voditi računa kada organizujete decije rodjendane

Stvari o kojima morate voditi računa kada organizujete decije rodjendane

06.04.2014  |  Komentari: 0

Organizacija decijeg rodjendana je jedan od najlepših, ali i najzahtevnijih zadataka za svakog roditelja. Dete rodjendan doživljava kao najvažniji dan u godini, te s toga on zaista mora biti poseban i čaroban. Ukoliko i Vas uskoro očekuje pripremanje dečijeg rođendana verovatno će Vam dobro doći nekoliko saveta i smernica koje će Vam znatno olakšati organizacju. Potrudite se da sve bude savršeno, od pozivnica, ambijenta, pa do keteringa i decije rodjendanske torte .
 

Odaberite igraonicu za decije rodjendane koja odgovara uzrastu slavljenika
 

Igraonice su svakako najadekvatniji ambijent za decije rodjendane .U njima deca prosto uživaju družeći se sa vršnjacima na različitim, kreativno osmišljenim, poligonima za igru. Pored standardnog prostora za decije rodjendane za decu mlađeg uzrasta, moderno opremljene igraonice poseduju i mini disko klubove za proslavu rodjendana školaraca. Odaberite ambijent koji odgovara uzrastu Vašeg mališana. Detetu starijem od osam godina igračke i animatori više nisu tako interesantni i oni žele da imaju rodjendansku zabavu kakvu imaju i odrasli. Ukoliko i Vaše dete pripada toj grupi organizacija disko žurke u igraonici će biti pun pogodak.
 

Pronađite interesantne pozivnice za decije rodjendane


Jedna od stvari o kojoj posebno morate voditi računa pri organizaciji rodjendana je da pozovete goste na vreme. Najlepši način da to učinite jeste da im pošaljete pozivnice. Možete se opredeliti za klasične pozivnice za decije rodjendane ,na kojima su crtani likovi, rodjendanske torte ,ili pak za pozivnice sa fotografijom deteta. Ukoliko to želite možete i sami osmisliti originalnu pozivnicu za rodjendan Vašeg mališana. Po Vašoj želji pozivnice za decije rodjendane mogu biti i u obliku muzičkih čestitki. Ono što je jako važno je da je tekst na njima jasan i precizan. Kako biste olakšali gostima, preporučujemo Vam da se na poleđini pozivnice nalazi mapa pomoću koje se na najbrži način može doći do mesta proslave rodjendana.
 

Posebnu pažnju posvetite izboru decije rodjendanske torte


Napraviti izbor decije rodjendanske torte je jedan od najtežih zadataka. Sigurno će Vam biti teško da se odlučite za samo jedan ukus i dekoraciju decije rodjendanske torte ,pa je zato najbolje da Vam sam slavljenik pomogne u tome. Dete neka izabere izgled torte ,a Vi se opredelite za vrstu i ukus decije rodjendanske torte .Pri tome strogo vodite računa da se u sastavu decije rodjendanske torte ne nađu sastojci koji mogu izazvati alergijske reakcije, kao što je koštunjavo i jagodičasto voće. Ne zaboravite da su svećice i vatrometi neizostavan deo decije rodjendanske torte .Čokoladna torta sa likom omiljenog junaka iz crtanog filma Vašeg mališana je uvek dobar izbor decije rodjendanske torte .

 

Ketering za decije rodjendane osmislite po ukusu gostiju


Ketering uvek treba da bude maksimalno prilagođen gostima. Kod organizacije decijeg rodjendana situacija je specifična jer ketering treba da zadovolji ukuse kako dece tako i odraslih. Kako su deca često proborljiva i ne vole ona jela koja vole odrasli, najbolje je napraviti dva zasebna ketering menia. Ketering za decu treba da sadrži mini pice, peciva i druge slane zalogajčiće koje oni vole, dok ketering za odrasle obično obuhvata i različite salate i specijalitete sa roštilja. Po Vašem zahtevu naš ketering za decije rodjendane može sadržati i jela koja nisu na standardnom meniu, a koje Vaši gosti vole. Kod nas možete poručiti ketering za decije rodjendane koji će sigurno zadovoljiti ukuse kako dece, tako i onih nešto starijih gostiju.

 

Komentari (0)