Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte za moderne mladence

Svadbene torte za moderne mladence

12.08.2015  |  Komentari: 0

Ukoliko ste smatrani za par koji pažljivo prati trendove i za sebe bira samo ono najbolje, trenutno najaktuelnije svadbene torte predstavljaju pravi izbor za vaš savršen dan. Poslastičarske tehnike umnogome su uznapredovale, te sada možete birati tortu prema svom ukusu, ili pak i sami osmisliti i predložiti izgled svoje svadbene torte. Neki predlozi su već tu, neke detalje možete birati, a neke sami dodati. Imajte na umu da izbor svadbene torte treba da bude zabava i za Vas i za Vašeg partnera.

 

Kula od makaronsasvadbena torta

 

Makaronski su i u našoj zemlji trenutno jedan od najpopularnijih slatkiša, i sigurni smo da ste i vi očarani njihovim sjajnim ukusom. Njihove pastelne boje sjajno se slažu uz belinu dana venčanja, te svadbene torte dekorisane ovim kolačićima ili pak one u celini od njih urađene, predstavljaju jednu od najtraženijih verzija torti za venčanja. Na spratove se u reljef od fondana mogu postaviti makaronski samo po obodima, dok bi na vrhu svadbene torte mogla biti postavljena korpica prepuna ovih i drugih raznih slatkiša. Za one malo zahtevnije, tu su čitave kupe od makaronsa, ili pak dodaci svadbene torte u vidu dekoracije za mladenački sto od makaronsa i bobica na štapićima.

 

Pokloni i poklončići

 

Kako su pokloni neizbežan deo svakog venčanja, to se i svadbene torte sada izrađuju u istom duhu. Čitava kula od poklona naređanih od najvećeg ka najmanjem izuzetno su popularno rešenje. Svaki od spratova svadbene torte obavija se posebnom mašnom ili se svi zajedno dekorišu velikom trakom od fondana. Simpatično izgledaju i sitni pokloni naređani u kulu jedni na druge, koja se sužava na vrhu. Za izradu ovako zahtevne svadbene torte, birajte poslastičare u koje imate puno poverenje, jer ovakve varijante traže iskustvo i spretne ruke.

 

Krajnje lične svadbene torte

 

Svadbene torte mogu predstavljati i vas kao par, te biti izrađene popu predmeta samo vama svojstvenih. Tako se, na primer, mogu kombinovati računar i cipele na štiklu, fudbalska lopta i atraktivna torba, koji bi simbolizovali mladoženju i mladu. Površina poslednjeg sprata svadbene torte može biti dekorisana figuricama mladenaca koji se nalaze na mestu gde najviše volite da izlazite, na plaži, u kolima, kraj reke ili u šetnji gradom. Tako će izgled svadbene torte postati unikatan i samo vaš, neponovljiv. Kako su svadbene torte izuzetno važne u svakom danu venčanja, jer njihovo sečenje predstavlja prvi zadatak koji mladenci obavljaju zajedničkim snagama, to bi i ona trebalo da vas predstavlja kao par.

 

Retro je ponovo in

 

Dobra vest je da je retro ponovo u modi, te za sve one koji cene romantiku nekih prohujalih vremena postoji mnogo varijanata svadbene torte među kojima će sasvim sigurno naći pravu za sebe. Svadbene torte ukrašene biserima prvo su i jedno od traženijih rešenja, jer se uklapaju u romantiku i eleganciju čitavog dana. Dobar izbor su i veo i cilindar na poslednjem spratu, koji se izrađuju od fondana i farbaju jestivim bojama, a zamenjuju figurice mladenaca. Uz njih se dobro slažu venci od bisera od šlaga ili fondana koji u samo jednom nizu prate obode spratova svadbene torte.

Komentari (0)