Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Tinejdžerske rođendanske torte koje će Vas nasmejati i oduševiti

Tinejdžerske rođendanske torte koje će Vas nasmejati i oduševiti

05.05.2016  |  Komentari: 0

Možemo da se kladimo da je Vaš tinejdžer za rođendan poželeo puno poklona, ludu žurku i neobičan izgled rođendanske torte koja će oduševiti sve drugare. Pošto je sigurno takav slučaj, dajemo Vam nekoliko predloga koji će Vas sigurno nasmejati, a Vašeg tinejdžera u potpunosti oduševiti. Nemojte prezati od originalnosti, jer će se ista sigurno isplatiti – sve za slavljenika, pa i neobične rođendanske torte!

 

rođendanske torte„Padajući“ i ostali slatkiši

 

Ukrašavanje rođendanske torte slatkišima nije ni novo ni neobično – šlag i rezana čokolada često se mogu naći kao dekoracija, čak i na onim tortama koje pravimo za nedeljni ručak. Ipak, rođendanske torte u potpunosti pravljene od slatkiša mogu predstavljati pravu slatku novost. Tako se možete rešiti za one koje se prave na tri sprata i čija je površina u celosti posuta bombonicama, a na čijem se vrhu nalazi kupa od bombonica i prevrnuta kesica, tako da izgleda kao da slatkiši iz nje ispadaju i prekrivaju tortu. Originalnost, ovde, naizgled prkosi gravitaciji.

 

Za one koji preferiraju kapkejkove i ostale mini-kolače, sjajno rešenje biće rođendanske torte u potpunosti izrađene od ovih slatkiša. Tako ćete moći da manipulišete i bojama i ukrasima na njima, te birati nešto u skladu sa interesovanjem Vašeg tinejdžera. To će dodatno oduzeti i vreme potrebno za seckanje rođendanske torte, a predstavljaće svakako duhovit i zanimljiv poduhvat.

 

Disko verzije rođendanske torte

 

Za svaku žurku gotovo je neophodna disko-kugla i odlična muzika. Ipak, elementi disko ere mogu se preseliti i na površinu rođendanske torte, koja će tako dobiti potpuno novi sjaj. Na primer, metalik boje biće pravi izbor, pogotovo ako Vaša tinejdžerka voli plemenite metale. Tako možete kombinovati izgled rođendanske torte u srebrnim ili zlatnim nijansama sa metalik sjajem, kome ćete dodati raznobojne bomobnice ili svetlucavi prah. Ne zaboravite i neki otkačeni detalj, poput naočara za sunce, šešira ili upečatljivih bombona u jarkim bojama svetlucavog papira.

 

Smajliji kao ukras

 

Znamo da nijedan tinejdžer ne može bez društvenih mreža, te možete zamisliti kakvo oduševljenje izazivaju rođendanske torte sa različitim smajlijama ili oznakama aplikacija. Možete birati već pomenute torte sačinjene od kapkejkova sa ovakvim motivima koje ćete pakovati u ružičasti papir, a kapkejkove u potpunosti farbati u žutu boju, ili se pak rešiti da površinu rođendanske torte u potpunosti pospete malim smajlijima. Kako će se žuta svakako naći kao jedna od boja ovakve rođendanske torte, predlažemo njeno kombinovanje sa crnom ili plavom.

 

Rođendanske torte prema hobiju

 

Na samom kraju treba reći da se originalnost rođendanske torte za tinejdžere najlakše postiže ukrašavanjem u duhu nekog hobija slavljenika. Primera radi, ako je to tinejdžerka koja voli modu, sigurno će je oduševiti izgled rođendanske torte koja je posuta cipelicama na štiklu, dok će romantičarke ostaviti bez daha pastelne boje i cveće, na primer ruže rađene u reljefu fondana. Iako se izbor rođendanske torte za dečake može činiti kao teži, zapravo će biti dovoljni ukrasi u duhu kluba za koji navija, ili pak lopte omiljenog sporta i slično. Nemojte se ustručavati ni da slavljenika pitate za mišljenje i date mu ovakve i slične predloge, pa postignite ono najbolje po njegovoj zamisli.

Komentari (0)