Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Torte za svadbu koje će Vas inspirisati

Torte za svadbu koje će Vas inspirisati

21.09.2016  |  Komentari: 0

Na dugačkom spisku obaveza koje Vas čekaju u okviru organizacije venčanja, ne može se bez torte za svadbu. I ovde Vas čeka odluka – o izgledu torte, te Vam dajemo neke ideje kako da upotpunite svoj savršeni dan i ovim, najvažnijem, slatkišem.

 

Inspirativne torte za svadbu koja će se dugo pamtiti su pred Vama.

 

Poput cvetne bašte

 

Cveće je uvek jedan od neizostavnih elemenata venčanja, te ako želite da ovaj dan proslavite potpuno u cvetnom ruhu, cveće se, kao što znate, može naći i na površini torte za svadbu u različitim varijantama, bojama i oblicima. Glavni predlog jeste da birate raznobojno cveće u pastelnim nijansama koje će u slapu padati preko spratova torte. Možete se odlučiti za ruže od šlaga ili pupoljke od fondana, ali je sigurno da će izgled torte za svadbu biti zaista impozantan.

 

Za one koji teže diskretnijim formama, predlog je venac od cveća koji će obuhvatiti ivicu poslednjeg sprata torte za svadbu, u čijem središtu se, umesto figuraca mladenaca, može naći buketić ili cvetni aranžman. Ovde je predlog izbor jarkih boja, odnosno kombinacije crvene i zelene, kako bi i ovaj manji ukras postao upečatljiv.

 

Naravno, romantičan izgled torte za svadbu mogu upotpuniti i biseri ili detalji poput čipke.

 

Energija postmoderne

 

Za one koji vole apstraktne oblike i vole postmodernu umetnost, tu su nešto drugačije torte za svadbu, poput onih koje se ukrašavaju različitim geometrijskim, a trodimenzionalnim oblicima.

 

Za početak, možete birati jvadrate ili trouglove, koji će poput mreže obaviti spratove torte za svadbu ili se odlučiti za samo nekoliko ukrasa sa jedne strane spratova. Nije nužno, ali je poželjno, da oblik čitave torte u tom slučaju bude kvadratni ili pravougaoni, kako bi se čitava priča slila u jednu celinu. I ovde se usudite da birate jarke boje na beloj podlozi, ali pazite da nijansi torte za svadbu ne bude previše, već se odlučite za maksimalno tri kolorna tona.

 

svadbena tortaTorte za svadbu sa drugačijim toperima

 

Ne moraju se samo figurice mladenaca naći na vrhu torte za svadbu, već to mogu biti i različiti natpisi u trodimenzionalnoj varijanti. Od inicijala mladenaca do ispisanog LOVE, HAPPY i slično – sve je dozvoljeno. Naravno, tu su i duhovite figurice mladenaca na vrhu torte za svadbu, poput onih gde mladoženja drži mladu u naručju, romantičnih, kao što su plišani medvedići ili ptičice, ili pak potpuno otkačenih, kakvi su likovi raznih superheroja.

 

Ostavite svoj lični pečat ovim detaljem.

 

Reljefi u fondanu

 

Za sam kraj smo ostavili romantiku, odnosno romantične torte za svadbu. Tu Vam pre svih mogu pomoći reljefi rađeni u fondanu, koji će prikazivati nežne šare čipke u bež ili pastelnoj ružičastoj nijansi. Možete se odlučiti i za zimski izgled torte za svadbu, te u belom fondanu birati reljef poput šara na zamrznutom prozoru, pahuljica i drugih pravih linija u sličnim formama.

 

Jedna od originalnih ideja za reljef u fondanu torte za svadbu bila bi tekst vaše omiljene pesme – recimo, one koju će svirati za vaš prvi ples – i koja bi mogla postati ukras vaše torte, ispisana po obodima spratova.

 

Birajte originalnost, jer je ove sezone sve dozvoljeno.

Komentari (0)