Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Za ljubitelje crtaća: neobične Dizni torte za svadbe

Za ljubitelje crtaća: neobične Dizni torte za svadbe

08.06.2016  |  Komentari: 0

Ako ste se pitali kako posebno istaći romantiku venčanja uz pomoć torte za svadbe, kladimo se da su vam najpre na pamet pale boje u pastelnim nijansama, ruže i eventualno biseri. Šta je, međutim, romantičnije od bajki, koje se uvek završavaju time što su se dvoje voleli i bili srećni do kraja svog života?

 

Sigurni smo da i vi priželjkujete ovakvu ljubavnu bajku, te će za vas, u skladu sa tim, možda odličan izbor biti i izgled torte za svadbe u duhu nekog od Diznijevih crtanih filmova ili junaka. Ako vam se ovakve torte za svadbe čine previše detinjastim, onda vam poručujemo da inspiraciju za detalje možete veoma lako naći baš među njima.

 

Torte za svadbe u obliku dvorca

 

Ne morate posebno poznavati Diznijeve crtane filmove da bi vas oduševile torte za svadbe u obliku dvoraca iz ovih crtaća – od dvorca u kom je spavala Trnova Ružica, do onog niz čije je stepenice Pepeljuga strčala u ponoć.
Impresivne i veoma zahtevne za poslastičare, torte za svadbe u ovoj formi obično se prave na pet ili više spratova, na čijem se vrhu nalaze kule od od dvorca, dok su donji spratovi torte za svadbe ukrašeni različitim dodacima u vidu nakita. Posebno impresivno izgledaju ovakve torte za svadbe u čije su donje tacne ugrađene led lampice, te svetlo pada po spratovima poput svetla na stepenicama.

 

Zaista impresivne i očaravajuće, ovakve torte za svadbe svima oduzimaju dah.

 

Dizni toperi za torte za svadbe

 

Ako želite da dodate nešto šarma izgledu svoje torte za svadbe, uvek možete postaviti zanimljive topere u vidu nekog od Dizni junaka – Mikija i Mini, Paje i Pate, Lepotice i Zveri, Pepeljuge i princa... Već koji par crtanih junaka najbolje predstavlja vas kao par.

 

Posebno su zanimljive i one Dizni torte za svadbe koje na svom vrhu imaju cipelicu, koja simboliše Pepeljugu, ili neke predmete iz crtaća „Alisa u zemlji čuda“, podcrtane natpisom – „Ti si moja najveća avantura“. A kad smo već kod natpisa...

 

Različiti Dizni ukrasi i natpisi

 

Kao što smo već pomenuli, ne mora čitav izgled torte za svadbe biti u duhu crtanog filma, te po obodima spratova može jednostavno pisati „Živeli su srećno do kraja života“ ili im biti dodati pojedini detalji, poput malopre pomenutih predmeta iz „Alise iz zemlje čuda“.

 

Nešto diskretnije dodatke na površini torte za svadbe predstavljaju Diznijevi junaci izrađeni poput silueta u nekoj boji (recimo, crnoj ili ljubičastoj) na beloj podlozi, tako da se u njima mogu prepoznati na primer Lepotica i Zver, Miki i Mini ili Erik i Mala Princeza Sirena.

 

Ipak, tu su i primerci torte za svadbe za one prave, okorele fanove, koji smatraju da bez crtanih filmova nema romantike. Tako je opšte oduševljenje izazvao potpuni Dizni izgled torte za svadbe jednog američkog para, koji je podrazumevao čak sedam spratova po čijim su obodima bili iscrtani Dizni parovi.

 

Među zanimljivim primerima torte za svadbe našli su se i oni koji predstavljaju Mikija i Minija kako sede jedno pored drugog, drže se za ruke i na vrhu torte ljube, odnosno torte za svadbe koje su pravčjene u obliku haljina Dizni princeza.
 

Komentari (0)