Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Zasto odabrati ketering za vencanje?

Zašto odabrati ketering za venčanje?

30.10.2018  |  Komentari: 0

Svi dobro znamo kako izgleda tradicionalna sprska svadba. Više stotina ljudi, glasna muzika, dobra zabava, običaji i ukusni srpski specijaliteti - roštilj i pečenje. Zavisi, pre svega, i od toga gde se venčanje slavi. Naš narod voli da pojede i popije, posebno kada su velike proslave i važni događaji u pitanju. Zato je i na svadbama hrana jedna od ključnih stavki.

 

Najvažniji događaj u životu mnogih jeste venčanje. Za dame svadbeni dan ima posebnu draž i sve mora da bude detaljno isplanirano i na svom mestu. Posebna pažnja se posvećuje sitnicama kao što je dekoracija restorana, aranžiranje hrane, izbor cveća za restoran i slično. Naravno, cilj je da sve bude na svom mestu, ali da bi se sve detaljno isplaniralo i na vreme pripremilo potrebno je dovoljno vremena za organizaciju venčanja, ali i dovoljno novca.

 

Muzika, restoran, hrana, piće, sve su to stvari za koje je potrebn imati dobar plan i ljude koji će sve organizovati na pravi način. Kada se odlučite za restoran, dobro proverite šta spada u usluge restorana, da li oni organizuju ketering ili se hrana i piće posebo poručuju, hoće li restoran imati sopstvenu dekoraciju ili to zavisi od želje mladenaca i slično. Čak i ako se restoran obavezao da pripremi hranu i piće, detaljno se raspitajte šta se nudi, koje su usluge koje dobijate za određenu cenu i koja je količina hrane se priprema. Bolje je sve na vreme proveriti, nego da se iznenadite na dan venčanja što na meniju nema hrane koja je dogovrena ili da je nema dovoljno.

 

 

Ketering - izbor modernih mladenaca

 

Moderno doba dovelo je do toga da se danas sve češće odstupa od tradicionalnog svadbarskog menija. Moderni mladenci žele jedinstven meni, žele da se njihovo venčanje pamti po posebnoj dekoraciji, drugačijoj hrani u ponudi i po neobičnim slatkim i slanim zalogajima. E, tada na scanu stupaju ketering službe. Specijalizovane organizacije za pripremu hrane znaju kako da objedine želje mladenaca i cenu koja će im odgovarati. Mnogi restorani sarađuju sa ketering službama zbog čega su i traženiji na tržištu, a zlatno pravilo svakog posla jeste da su želje i zahtevi klijenata na prvom mestu.

 

Ograničen budžet često ume da bude kamen spoticanja mladencima, pa se nekada odustaje od nekih želja da bi se neke druge ideje sprovele u delo. Ako niste sigurni da li je ponuda koju su vam ketering služba i određeni restoran izneli, raspitajte se šta se još nudi na tržištu i kakve su cene. Krenite u organizaciju na vreme, pa nećete morati da žurite u donošenju ovako važnih odluka.
Ima mladenaca koji organizaciju svoje svadbe prepuštaju profesionalcima, ali ima i onih koji sami vole sve detaljno da provere i isplaniraju. Dobar plan štedi vreme i novac, zato krenite redom i na vreme. Neko može da se zapita koliko je vremena potrebno za pripremanje venčanja, a mi vam možemo reći da sve zavisi od organizatora. Ako su mladenci vispreni i dobro organizovani, dva do tri meseca može da bude dovoljno za pripremu svadbenog slavlja, ali ako se traži kompromis između želja i mogućnosti, onda priprema venčanja može da ptraje i više od nekoliko meseci.

 

Ukoliko se odlučite za ketering službu koja će pripremiti i dostaviti hranu za vaše venčanje, možete do detalja dogovoriti sadržaj ponude i količinu hrane. U zavisnosti od broja gostiju i vaše želje, možete isplanirati idealnu kombinaciju ukusnih zalogaja. Na ovaj način ćete moći lakše i da upravljate svojim budžetom i da napravite dobar balans cene i kvaliteta hrane.

Komentari (0)