Ketering za različite prilike

Ketering Lav ima dugu tradiciju pripreme, serviranja i dostave svih vrsta slatkog i slanog posluženja. Po bogatstvu ukusa i izgledu naših aranžmana postali smo prepoznatljivi u oblasti keteringa. Mnogobrojni zadovoljni klijenti su naša najveća preporuka. Kompletno pripremanje hrane za Vašu svečanost možete prepustiti nama. Posvetite se gostima i uživajte u bogatstvu boja i ukusa posluženja koje za Vas priprema Lav ketering.Ukusno i lepo dekorisano posluženje može Vam biti dostupno po veoma povoljnim cenama.

 

DOSTUPNOST SVIM KATEGORIJAMA KLIJENTATA NAŠ JE GLAVNI MOTO

Lav ketering je uvek tu za Vas.


Kod nas možete poručiti nekoliko tipova keteringa, u zavisnosti od toga za koju priliku Vam je potreban:

 

 

Slani i slatki program posluženja koji nudi Lav ketering

 

Slani program keteringa može sadržati različite slane zalogaje, kanapee, koktel peciva, pite, rolate, hladne zakuske, roštilj i salate. U osmišljavanju menija možete i sami učestvovati, ili jednostavno poručiti neki od naših standardnih menija za određenu priliku. Slatki program keteringa u ponudi ima raznovrsne kolače i torte. Nešto više o slatkom programu možete pogledati na stranici poslastičarnica. Kompletna proizvodnja i isporuka hrane koju organizuje ketering Lav je u skladu sa HACCP principima dobre proizvođačke prakse.

 

Ketering Beograd

 

Ketering služba Lav vrši dostavu hrane na dogovorenu adresu, u unapred zakazanom terminu. Za sve porudžbine u ukupnoj vrednosti od preko 3000 dinara na užoj teritiriji Beograda dostava je besplatna.Uz svaku dostavu dobijate potvrdu o zdravstvenoj ispravnosti hrane.

 

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.