Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Korporativne torte - Lav Cakes Beograd

Korporativne torte

Svaki korporativni događaj će ostaviti bolji utisak ukoliko na njemu sve prisutne obradujete dobrom tortom. Korporativne torte su postale obavezan deo godišnjica kompanija, promocije novog proizvoda ili prazničnih proslava u kompaniji. 

korporativne torte
Najčešće se korporativne torte prave sa logoom kompanije i u obliku nekog prepoznatljivog proizvoda ili brenda. To je vid slatke poruke zahvalnosti svim prisutnim zvanicama na vašem korporativnom događaju. Na neki način, parče korporativne torte je i komercijalna poruka koju ne samo da niko neće da odbije, već će tražiti još.

Baš kao i na bilo kojoj drugoj proslavi, momenat kada se torta pojavljuje i seče uvek izaziva posebnu pažnju i postaje glavni momenat događaja.

Korporativne torte možete slati i svojim najboljim poslovnim partnerima povodom praznika ili njihovih korporativnih proslava. Tada je na torti najčešće ispisana poruka u kojoj čestitate preznik, godišnjicu postojanja ili neki uspeh koji vaši poslovni partneri obeležavaju. Ovo je jedan od prijatnih načina da održite dobre saradničke odnose.

Ukoliko uskoro organizujete korporativni događaj, kontaktirajte nas i iznesite svoje želje, a mi ćemo vam napraviti i dostaviti tortu koja će oduševiti sve vaše saradnike i kolege.

Komentari (0)