Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering za slavu - Lav Cakes Beograd

Ketering za slave

Slava je jedan od najvažnijih dana u svakoj kući. Domaćini se trude da sve bude perfektno. Kako bi hrana bila sveža priprema se najranije jedan dan pre slave. Vremena je malo,a posla puno. Domaćice uglavnom ne uspevaju same sve da pripreme.Tada Vam od velike pomoći može biti Lav ketering za slave, posne ili mrsne, svejedno.Zahvaljujući keteringu sva predjela koja ste planirali naći će se na stolu na dan slave, a Vi ćete imati dovoljno vremena da se posvetite sebi kako biste odmorni dočekali goste.

ketering

 

Slavski kolač, slavsko žito i slavske poslastice – ketering

 

Ketering za slave u organizaciji našeg tima može po Vašem zahtevu izraditi vrhunski slavski kolač i slavsko žito,kao i sitne kolače,posne ili mrsne,razne vrste baklava,torti i drugih poslastica. Slavski kolač i slavsko žito su najvažniji deo slavske trpeze i njihovoj izradi i ukrašavanju se posvećuje posebna pažnja. Pekara i poslastičarnica Lav ima dugu tradiciju izrade slavskih kolača i pripreme slavskog žita.

 

Ketering za slave – mrsna i posna predjela

 

U zavisnosti od toga da li je slava u vreme posta ili ne, slavsku trpezu krase mrsna ili posna predjela. Naš ketering za slave je u mogućnosti da odgovori zahtevima u oba slučaja. Posna predjela u formi zalogaja,salata,pita,rolata i slanih torti koja uključuje naš ketering za slave ni malo ne zaostaju po pitanju ukusa i izgleda za istim takvim mrsnim programom. Šarenilo boja i raznolikost ukusa čini naše posluženje upečatljivim.

 

Komentari (0)