Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Mini rodjendanske torte - Lav Cakes Beograd

Mini rođendanske torte

Mini rođendanske torte imaju svoje opravdano mesto među rođendanskim tortama.,one su idealne za različite prilike, a mi ih izrađujemo u velikom broju ukusa,raznim oblicima i vrsti dekoracije.

 


Evo par situacija i razloga u kojima mini rođendanska torta može postići maksimalan učinak.

 

Optimalna količina rođendanske torte


Mini rođendanske torte su težine od 500 do 800 grama, baš toliko koliko je potrebno da se u najužem krugu prijatelja zasladite i ugasite rođendanske svećice.


Pažnja uz naše rođendanske torte


Postoje skromne,a Vama drage, osobe koje ne pridaju značaj svom rođendanu da Vas ne bi opterećivale.Ali verujte svako ko je imao priliku da iz ruku naših ljubaznih dostavljača primi na poklon mini rođendanske torte nije mogao da sakrije emocije.


Estetika na rođendanima


Prilikom proslave rođendana,kada ne možete odoleti tortama iz "domaće radinosti",dozvolite sebi "luksuz" pa za "slikanje" odaberite mini rođendanske torte - prave male majstorije naših poslastičara.One Vas neće puno koštati,a doprineće opštem utisku proslave.


Iznenađenje za drage osobe


Idealne "sitnice koje život znače" mogu biti mini rođendanske torte.Ponesite osmeh,dobro raspoloženje i jednu od ovih "sitnica" koje mi imamo u ponudi i iznenadite Vašeg partnera,prijateljicu,komšiju...

 

Ukus i dekoracija mini rođendanske torte

Kao i za sve ostale torte i u okviru ove kategorije klijenti mogu birati između više različitih vrsta ukusa i dekoracije, pa samim tim i cene tako da i mini rođendanske torte mogu ispuniti i najrazličitije zahteve. Najatraktivnije su svakako mini rođendanske torte u obliku srca,prelivene čokoladom.

mini rodjendnanske torte


Ali ne zaostaju mnogo ni one za najmlađe rođendance u obliku njima lako prepoznatljivih prdemeta, likova iz crtanih filmova ili jednostavnih oblika (lopta,kuća,pečurka,meda,zeka...).

 

Dostava za mini rođendanske torte

 

Na zahtev klijenata mini rođendanske torte dovozimo na željenu adresu,s tim što se ova usluga dodatno naplaćuje,budući da ovakva porudzbina ne ispunjava potreban iznos od 5.000,00 dinara kako bi dostava bila uključena u cenu.
Za više informacija pozovite telefone navedene u kontaktu ili nam pošaljite e-mail.

 

Opcije

 

Mini torte mogu biti dobar izbor i za praznike,bilo da su oni religioznog , državnog , privatnog ili korporativnog karaktera. Više o ovome potražite na ostalim stranicama naše prezentacije.

 

Komentari (2)

svetlana ilic

22.02.2017 10:17

dobar dan
iznenadili bi nasu prijateljicu jednom vasom mini tortom,zanima nas koja je cena dostave.
ona zivi na Novom Beogradu ul.Aleksinackih rudara.
hvala

Odgovori

Admin sajta

Dostava je ukljucena u cenu za sve iznose preko 3.000,00 dinara na užoj teritoriji Beograda. Za sve dalje informacije i kokretnu ponudu,molim pošaljite mi zahtev na mail office@lavcakes.rs Pozdrav Dragana