Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Rodjendanske torte - Torte za rodjendan - Lav cakes Beograd

Rođendanske torte

Rođendanske torte su neizbežan detalj skoro svakog rođendanskog slavlja. Lavcakes u svojoj ponudi predstavlja torte za rođendan koje će ispuniti očekivanja i najzahtevnijih klijenta.

 

lav cakes galerija

Najlepše rođendanske torte iz Lav cakes ponude

 


Lavcakes Vam rođendanske torte predstavlja kroz veliki izbor ukusa i dekoracija:

 

Klasične torte za rođendan tradicionalnog ukusa i dekoracije

 

rodjendanske torte

 

Kalsične rođendanske torte biraju klijenti kojima su čokolada,koštunjavo ili kandirano voće i slatka pavlaka sinonimi za dobru tortu. Kod nas možete poručiti reformu,moskvu,boem,puslicu, španski vetar, diplomat, saher...

Iako ova kategorija klijenata ističe da im je kod rođendanske ali u drugih torti važniji ukus od izgleda,mi se kao profesionalci trudimo da pored odličnog ukusa klasične rođendanske torte imaju i sjajan izgled.

Na zahtev ispisujemo prikladne rođendanske poruke, tako da svaka klasično dekorisana torta može dobiti karakter rođendanske torte.

 

Dečije rođendanske torte sa motivima za dečake i devojčice

 

Gotovo je nemoguće zamisliti proslavu dečijeg rođendana bez zanimljive i originalne rođendanske torte. U našim galerijama su predstavljene baš takve. Takođe nudimo i opciju da naši najmlađi klijenti osmisle dizajn svoje rođendanske torte i pošalju nam skicu ili fotigrafiju na mail. Na taj način naš profesionalni tim pretače beskrajnu dečiju maštu u raznobojne figure i slatke oblike koji čine savršenu rođendansku tortu, bilo da je ona za decake ili devojcice .

Naš savet je da izbor ukusa dečijih rođendanskih torti bude sveden na dve kategorije:čokoladni ili voćni. Budući da su alergije među decom sve rasprostranjenije,poželjno je izbeći koštunjavo voće i kikiriki,kako zbog slavljenika tako i zbog gostiju.

 

Torte za 18. rođendan

 

Punoletstvo je slavlje kome se posvećuje izuzetna pažnja i koji se planira mesecima unapred kako ne bi izostao ni najmanji detalj.Kod nas je podjednako zastupljena tradicionalna forma rođendanske torte,ali i želja današnjih osamnaestogodišnjaka za novim izrazima.Kako često žele nešto novo i drugačije,izbegavajući klišee,umesto rođendanske torte biraju cup cakes,macarone towers i mini cakes.Lavcakes tim je veoma posvećen izradi svakog segmenta,spreman da spoji kvalitetan ukus i vrhunsku dekoraciju,poštujući želje klijenata u pogledu torte za punoletstvo koje možete pogledati ovde .

 

18+ šaljive rođendanske torte za intimne proslave

 

U ovu kategoriju spadaju rođendanske torte u obliku ženskih i muških aktova... Uz duhovitu poruku i malo karikiranja u izradi, mogu doprineti uzbudljivoj atmosferi,pogotovu ako sadrže visoki procenat čokolade - dobrog,starog afrodizijaka.Iako u našim galerijama nećete naići na fotografije rođendanske torte ovog tipa,nemojte misliti da ne znamo da je napravimo!

 

Mini rođendanske torte kao iznenađenje ili podsećanje na „divan dan“ za one koji ga više „ne slave“

 

U mini rođendanske torte spadaju one težine od 500 800 grama. Moguno biti mali znak pažnje ili iznenađenje za drage i bliske osobe, koje su davno prestale da broje godine... Osmesi koje naše mini rođendanske tortice izmame,daju nam pravo da verujemo da život čine male stvari. 

 

Cena torti za rođendan

 

Cena rođendanske torte zavisi od nekoliko faktora - izabranog ukusa, dekoracije, veličine... Cenovnik pogledajte ovde.

 

Komentari (0)