Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Romanticne svadbene torte - Lav Cakes Beograd

Romantične svadbene torte

Najsrećniji trenutak u životu dvoje ljudi je dan venčanja. Svadbena torta je kruna svadbene večeri, pa je zbog toga izabrana sa puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen stilu svadbene ceremonije. Zbog toga svadbene torte dolaze u raznim oblicima od kvadratnih, okruglih, ovalnih, na stalcima spiralnog ili klasičnog oblika.

 

romanticne svadbene torte

 

Dekoracija svadbene torte zavisi od sastava i vrste torte to jest da li je klasična torta kao što je torta od oraha, badema, lešnika, čokolade ili od laganih biskvita punjenih voćem ili parfe krem na bazi voća.


Svadbene torte odavno nisu samo klasične torte za venčanje i svadbe. Danas one imaju izgled pravih malih umetničkih dela. Poslastičari se trude da isprate najnovije trendove kada su izgled i ukus svadbene torte u pitanju.

svadbene torte

 

Romantične svadbene torte ukrašene cvećem

 

Svadbene torte mogu biti raznih veličina i stilova zavisno od ukusa i budžeta mladenaca. Ukrasiti tortu cvećem popularan je odabir mnogih mladenaca. Tako ukrašena torta biće ukusna i lepa u isto vreme. Osobe zadužene za cveće i za tortu trebalo bi da sarađuju kako bi pronašle idealno rešenje ukrasa za tortu koji će se uklopiti u celokupnu temu venčanja. Većina cveća se može koristiti za ukrašavanje svadbene torte kao ukras. Cvetni ukrasi na svadbenoj torti trebalo bi da odgovaraju ostatku cvetnih aranžmana koji se koriste tokom ceremonije venčanja. Možete koristiti posebne držače za tortu ili cveće možete umetnuti u tortu. Vaša cvećarka će naći savršeno rešenje za lep izgled svadbene torte.


Ruža je cvet koji se obično koristi za ukrašavanje svadbene torte, ali možete koristiti i petunije, orhideje, narcise ili ljiljane. Svo ovo cveće je divan i elegantan ukras za tortu a istovremeno je i pristupačno.

 

Torte za venčanje - cveće kao inspiracija

 

Postoji nekoliko mogućnosti za ukrašavanje cvećem. Možete ga staviti na vrh svadbene torte, između spratova torte, možete stvoriti svoje slojeve od cveća, ili možete koristiti lepu kaskadu s vrha torte prema dnu, a možete koristiti i latice cveća na torti kao ukras. Cveće će vašoj torti pružiti predivan izgled.


Ako ste se odlučili da ukrasite svoju tortu za venčanje cvećem, morate obratiti pažnju na važan aspekt: ​​morate koristiti dominantan cvet iz vašeg svadbenog buketa. 

 

Komentari (0)