Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte - Mladenačke torte - Lav Cakes Beograd

Svadbene torte

svadbene torte

Svadbene torte odavno nisu samo klasične torte za vencanje i svadbu. Danas one imaju izgled pravih malih umetničkih dela. Naši poslastičari se trude da isprate najnovije trendove kada su izgled i ukus svadbene torte u pitanju.

svadbene torte slike

Svadbene torte prate trendove u dizajniranju venčanica


Preporučljivo je da se izgled svadbene torte prilagodi dizajnu i boji venčanice. Bele torte se najbolje uklapaju uz venčanice u toj boji, bež i zlatne uz venčanice u boji šampanjca. Ukoliko venčanica sadrži cirkone poželjno je da se na dekoraciji torte za svadbu nađe srebrni štras ili detalji od cirkona. Svadbene torte sa ukrasima u formi čipke su odlična kombinacija uz čipkane venčanice. Kao što se modni trendovi menjaju iz godine u godinu, tako i svadbene torte konstantno doživljavaju transformacije, kako po pitanju izgleda, tako i u pogledu ukusa. I dekoracija sale za venčanje se najčešće prilagođava izgledu svadbene torte i mladine venčane haljine.

 

Torte za vencanje ukrašene šlagom ili fondan masom – šta izabrati?

 

I jedan i drugi način ukrašavanja torti za vencanje i svadbu nude bezbroj mogućnosti dodatnog dekorisanja. Ukoliko preferirate šlag možete se odlučiti za talasasto ukrašene svadbene torte, različitim nijansama jedne iste boje, koje se smenjuju po spratovima. Takav vizuelni izgled torte za vencanje i svadbu se ne može postići sa fondanom. Prednosti fondan mase su u tome što se od nje može napraviti svaki oblik koji poželite. Fondan omogućava i izradu svadbene torte čija unutrašnjost je sačinjena od sladoleda. Svadbene torte prekrivene fondan masom dozvoljavaju dekorisanje platnenim mašnama, perlama od različitih materijala, broševima. Cirkoni su u trendu već nekoliko godina. Oni se odlično uklapaju kako sa šlagom, tako i sa fondan masom, dajući svadbenoj torti notu elegancije. Veoma popularna kombinacija ove godine je svadbena torta koja je jednom polovinom prekrivena šlagom ili fondanom, dok je drugi deo torte preliven čokoladnom glazurom. Bez obzora da li je svadbena torta prekrivena šlagom ili fondanom dekoracija svežim cvećem će izgledati božanstveno.


Vrh svadbene (mladenačke) torte

 

Jedan od najvažnijih, a svakako i najlepše dekorisanih delova svadbene torte je njen vrh. Na njemu se obično nalaze figure mladenaca u najrazličitijim oblicima, mada se nekada budući supružnici odlučuju za jednostavno dekorisan vrh svadbene torte u formi ružica ili mašne. Figure mladenaca mogu biti klasične, ali su svakako daleko interesantnije šaljive figure mladenaca od fondana. U poslednje vreme naročito su popularni mladenci u obliku meda. Veliki hit su i figure ptičica. Možete i sami osmisliti izgled figura mlade i mladoženje na vrhu Vaše svadbene torte .Uključite svu svoju maštu i kreativnost u osmišljavanje figurica. Upravo kroz taj segment se najbolje izražava originalnost svadbene torte .Interesantne, šaljive figure mladenaca na vrhu svadbene torte daće poseban pečat vašem venčanju.

 

Ukus torte za svadbu


Ukus svadbene torte mora biti poseban. Kako se mladenačke torte kao po pravilu prave na nekoliko spratova, to ostavlja mogućnost da se različitim ukusima pojedinačnih spratova udovolji svim gostima. Ukoliko na jednom spratu bude čokoladna torta, na drugom puslica, a na trećem voćna svaki gost na Vašem venčanju će pronaći ukus koji voli. Najbolji izbor svadbene torte u letnjim mesecima svakako je sladoled torta kojoj niko neće moći odoleti.

Komentari (2)

Dragana Veljkovic

17.08.2015 10:56

Poštovani,
Molim vas da li imate original marlenku tortu
S poštovanjem Dragana Veljkovic

Odgovori

Admin sajta

Poštovana Dragana,
nažalost nemamo je u ponudi. Pozdrav