Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Opšte informacije - Svadbene i rođendanske torte

Opšte informacije

Dizajn

 

Sve torte se poručuju i izrađuju po porudžbini. Možemo dizajnirati sasvim novu, unikatanu svadbenu tortu za Vas ili možete izabrati neku od torti iz našeg kataloga. Ukoliko izaberete dizajn iz našeg kataloga , možemo izvršiti korekciju boja i delova dekoracije, kako bi dizajn torte uskladili sa lajt motivom Vašeg svadbenog veselja.


Konsultacije i degustacija

 

Degustaciju ukusa torti ćemo Vam obezbediti prilikom konsultacije. Da biste dogovorili konsultacije i degustaciju ukusa torti potrebno je da nas kontaktirate . Ove usluge se ne naplaćuju.

 

torte degustacija

 

Alergije i specijalni dijetalni zahtevi

 

Ukoliko ste dijabetičar ili ste alergični na koštunjavo voće,pšenicu,gluten ,mleko ili na neki od sastojaka koji se mogu naći u našim tortama, najavite ove posebne zahteve prilikom zakazivanja konsultacije.Zajedno ćemo pregledati naše recepte i uskalditi ih tako da bez bojazni možete uživati u Vašoj svadbenoj torti.

 

Rokovi poručivana

 

Molimo Vas da na vreme zakažete termin za konsultacije. Ukoliko ste u mogućnosti ,zakažite najmanje mesec dana unapred. Ukoliko prema našem rasporedu budemo u mogućnosti , prihvatićemo Vašu porudžbinu i u kraćem roku od predviđenog.


Potvrda porudžbine i plaćanje

 

Za potvrdu porudžbine , potrebno je izvršiti uplatu najmanje 20% od ukupne cene porudžbine. Ovaj iznos je bespovratan i potrebno ga je uplatiti najmanje 20 dana pre dogovorenog roka isporuke. Preostali iznos cene porudžbine plaća se 7 dana pre ugovorenog datuma isporuke.


Promena dizajna i/ili ukusa

 

Promena dizajna i ukusa svadbene torte je moguća najkasnije 20 dana pre dogovorenog roka isporuke. Ukoliko se ta promena odrazi na cenu , ista će biti usklađena sa novim zahtevima.


Dekoracija svežim cvećem

 

Ukoliko se odlučite za dekoraciju torte svežim cvećem, ovu dekoraciju ćete dogovoriti sa Vašim cvećarom,sa kojim će naš tim sarađivati u potpunosti. Vaš cvećar treba da pripremi aranžman ili potreban broj cvetova , dopremi ih do mesta isporuke svadbene torte, a mi ćemo tortu dekorisati cvećem na licu mesta (u restoranu i sl.).


Neko cveće zbog svojih toksičnih svojstava nije pogodno za dekoraciju torti – posavetujte se sa Vašim cvećarom oko toga. Pekara I poslastičarnica Lav neće snositi odgovornost za kvalitet cveća ili nečistoće koje je ono prilikom dekorisanja prouzrokovalo na svadbrnoj torti.


Dekoracija nejestivim materijalima

 

Dekoracija svadbenih torti nejestivim detaljima je voema popularna i kod nas.Tim povodom Vas moramo upoznati sa par detalja. Razne trake, nakit,žice, plastični dodaci, perje i slično, moraju se ukloniti sa svadbene torte pre serviranja. Sve napred navedeno se koristi za dekoraciju svadbene torte na zahtev mladenaca. Pekara i poslastičarnica Lav neće snositi odgovornost za zdravstvene posledice koje mogu nastati usled ne pridržavanja predhodno navedenih uputstava.


Postolja

 

Svaka svadbena torta ima pripadajuće postolje. Za postolje je potrebno položiti deposit koji se vraća, kada nam vratite postolje u ispravnom stanju, a najkasnije 7 dana od dana isporuke. Visina depozita se određuje u zavisnosti od vrste postolja. Nemamo srebrna / posrebrena postolja. Ukoliko želite taj tip postolja, slobodno ga nabavite.


Otkaz porudžbine

 

Vašu porudžbinu možete otkazati iz bilo kog razloga , najkasnije 8 dana pre ugovorenog roka. U tom lučaju Pekara i poslastičarnica Lav zadržava uplaćeni iznos avansa. Ukoliko do 7 dana pred isporuku ne izvršite plaćanje kompletne porudžbine , smatraćemo da ste odustali i storniraćemo istu. Za slučaj da otkažete porudžbinu unutar sedam dana pre isporuke( kasno otkazivanje) , Pekara i poslastičarnica će zadržati dati avans i maksimalno do 30% od preostalog uplaćenog iznosa, tako da penali proizašli iz razloga kasnog otkazivanja ne mogu prći iznos od 50% ukupne cene porudžbine.

U Beogradu, 17.03.2011.godine