Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering - cene i dostava - Lav cakes Beograd

Ketering

U ponudi Lav keteringa je širok asortiman slanih i slatkih zalogaja. Kombinujte ukusne kanapee, korpice, rolate, pite i koktel peciva. U ponudi imamo i raznovrsne salate, hladna predjela, sve vrste roštiljskog mesa. Osmislite posluženje za svoju proslavu na najbolji mogući način, uz konsultaciju sa nama ili samostalno. Priredite Vašim prijateljima savršenu gozbu uz ketering Lav Beograd.

 

ketering beograd

 

Ketering – cene

 

Ukusno i lepo dekorisano posluženje može Vam biti dostupno po veoma povoljnoj ceni. Posebne pogodnosti nudimo vlasnicima i klijentima dečijih igraonica. Dostava na teritoriji grada Beograda za porudžbine preko 5.000 dinara je besplatna. Dostupnost svim kategorijama klijenata naš je glavni moto.

 

Ketering - dostava hrane na adresu


Vršimo kompletno pripremanje i aramžiranje hrane, kao i dostavu na unapred dogovorenu adresu. Svaka isporuka je praćena dokumentom koji potvrđuje zdravstvenu bezbednost hrane, što je uslov za posluživanje hrane u mnogim lokalima specijalizovanim za slavlja. Organizujemo posluženje u obliku švedskog stola, sve po Vašoj želji i zamisli. Prepustite pripremanje hrane za Vašu proslavu našem ketering timu i uverite se u kvalitet i pogodnost usluga koje nudimo.

 

 

Komentari (0)