Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Torte za dečake - Rođendanske - Lav Cakes Beograd

Rođendanske torte za dečake

Dragi dečaci,mali i veliki junaci,vitezovi, konstruktori i čarobnjaci ,dobrodošli na lavcakes internet starnicu posvećenu tortama za vaše rođendane.
rodjendanske torte  za decake - galerija
Rekli bismo da često maštate o trenutku kada ćete pred puno svojih drugara uz zvuke rođendanske pesme ugasiti svećice na rođendanskoj torti.Običaj je da tom prilikom zažmurite i zamislite želju.Odrasli kažu da se ponekad te želje ostvare,samo morate jako da želite.Torta je najvažniji deo rođendanske čarolije pa je zbog toga potrebno da je pažljivo izaberete. 

 

Prilikom izbora torte za dečake dajte mašti na volju


Pustite da vas mašta vodi na auto trke, u arene, na fudblske stadione ili ka visinama gde cete jednoga dana upravljati najbržim letelicama,baš onakvim kakve sada sanjate.Omiljeni likovi iz crtanih serija i filmova,pesama i priča,sportski tereni i razni gedžeti,lego drugari ili roboti mogu biti deo vaše rođendanske torte koju će naši vredni majstori izraditi sa puno pažnje.

 

Budite sami konstruktor rođendanske torte za dečake - fudbal, automobili...


Kod nas imate priliku da osmislite svoju rođendansku tortu.Kao što na primer od lego kockica konstruišete raznovrsne naprave,kvadove,amfibije ili utvrđenja,tako možete i maketu za rođendansku tortu u skladu sa vašim interesovanjima.Napravite konstrukciju ili crtež,fotografišite i potom sve pošaljite na naš e-mail.


Naši vešti poslastičari i dekorateri će je napraviti,a vi ćete biti sigurni da niko pre vas nikada nije imao baš takvu rođendansku tortu. Možda se kasnije ta vaša kreacija dopadne mnogim drugim dečacima,pa upravo vaše ideje postanu novi trend u izradi torti.Nikad se ne zna koliko se kreativnih mladih poslastičara krije među vama.

Pored rođendanske torte za dečake u našoj ponudi naći ćete mafine i cup cakes dekorisane raznim sitnicama kao što su lopte, logotipi video igrica,autići,alati i slično.Svaki od ovih slatkiša može biti pravo malo remek delo, razbojno i ukusno.
Zavirite u naše galerije i pronađite nešto za sebe.

 

 

Komentari (0)