Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering za privatne proslave - Cene - Lav Cakes Beograd

Ketering za privatne proslave

Naš ketering je idealan za privatne proslave različitog tipa,od rođendanskih žurki, diplomskih proslava, maskembala, do porodičnih skupova. Bogatstvo i raznolikost ukusa, kao i kreativnost naših aranžmana oduševiće Vaše goste. Dostavu vršimo na kućnu adresu u unapred dogovorenom terminu. Organizaciju keteringa za Vaše privatne proslave možete prepustiti nama. Vaše je samo da se pobrinete za dobar provod.

 


Vrhunski kvalitet uz pristupačne cene keteringa

 

Lav ketering za Vas priprema hranu vrhunskog kvaliteta.Ukus je uvek na prvom mestu.Svi naši proizvodi su proizvedeni u skladi sa HACCP principima. Lav ketering za privatne proslave je dostupan svima.Nudimo Vam širok asortiman proizvoda po veoma povoljnim cenama.

 

Slani i slatki program koji uključuje ketering za privatne proslave

 

U kreiranju jelovnika Vaše privatne proslave možete i sami učestvovati.Ketering za privatne proslave uglavnom ima koncept švedskog stola.Naša preporuka kada je ketering za privatne proslave u pitanju jesu slani zalogajčići fenomenalnog ukusa i neodoljivog izgleda. I najzahtevniji gosti će biti oduševljeni posluženjem na Vašoj proslavi. Što se slatkog programa tiče u ponudi imamo raznovrsne slatke zalogaje kolače i torte. Izbor je na Vama.

 

Ketering za privatne proslave - Primer za 20 osoba

 

Slani zalogaji
Bavarske zemičke 0.6 kg
Srpski zalogaj 20
Kanapei sa pečenicom 20
Mediteranske korpice 20
Urnebes korpice 20
Rolat od ajvara 20
Slani rolat od spanaća 20
Ruska ili Mimoza salata 1 kg
Encheladas 24
Koktel ćevapi 3 kg

Slatki zalogaji
Mini cheese cake 20
Mini choco kocka 20

Ovo je naravno samo primer posluženja za ketering za privatne proslave .Vi nam se javite, pa ćemo u dogovoru i koordinaciji napraviti najbolju moguću varijantu posluženja za Vas.

 

Komentari (0)