Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte u obliku srca - Lav Cakes Beograd

Srca svadbene torte

Baš kao i što se moda menja iz sezone u sezonu, tako i svadbene torte prate nove trendove. Tokom godina postale su prava mala umetnička dela kojima mladenci daju svoj pečat.

svadbene torte

Torte za venčanje i svadbu ukrašene šlagom ili fondan masom – šta izabrati

 

I jedan i drugi način ukrašavanja svadbene torte nude bezbroj mogućnosti dodatnog dekorisanja. Ukoliko preferirate šlag možete se odlučiti za talasasto ukrašene svadbene torte, različitim nijansama jedne iste boje, koje se smenjuju po spratovima. Takav vizuelni izgled torte za venčanje se lakše postiže šlagom ili šamom . Prednosti fondan mase su u tome što se od nje može napraviti skoro svaki oblik koji poželite. Svadbene torte prekrivene fondan masom dozvoljavaju dekorisanje platnenim mašnama, perlama od različitih materijala, broševima. Cirkoni su u trendu već nekoliko godina.Oni se odlično uklapaju kako sa šlagom, tako i sa fondan masom, dajući svadbenoj torti notu elegancije ,s tim što je neophodno ukloniti sa torte delove koji nisu jestivi pre posluženja.Veoma popularna kombinacija svadbene torte je ona gde je jedna polovina prekrivena šlagom ili fondanom, dok je drugi deo svadbene torte preliven čokoladnom glazurom.

 

 

Torte za venčanje u obliku srca

 

 

Ideja za ukrašavanje svadbene torte je zaista puno, a sve zavisi od mašte i veštine onoga ko radi. Iako je uobičajeno da su torte za mladence na nekoliko spratova, a najčešće tri, jednostavno možete pokušati da budete originalni, pa da napravite tortu, na primer u obliku srca.


Torte u obliku srca su uvek posebne, kao što je i emocija svakog od nas uvek posebna i drugačija, a često se naručuju sa željom da će onaj kome je torta poklonjena osetiti tu emociju. Oblik srca je ujedno i najtraženiji oblik torte, verovatno ne samo kod nas, nego i svuda u svetu.


Svadbena torta ne mora nužno biti napravljena na spratove da bi bila lepa, ona jednostavno može biti „ogromna“ torta koja je recimo dekorisana sa bezbroj srca.


Ništa ne može bolje opisati ljubav i zaljubljenost od čokoladne torte u obliku srca ukrašene prikladnim detaljima, ružama, bombonicama...


I ne zaboravite da sečenje svadbene torte predstavlja vaš prvi zajednički posao. Želimo vam da vam svaki posao u bračnom životu bude sladak kao to prvo parče svadbene torte!

 

Komentari (0)