Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.

Šta su kolačići?

Kolačići su jednostavne tekstualne dadoteke koje se čuvaju u Vašem pretraživaču. Sa omogućenim "kolačićima" naš web sajt pruža najbolje moguće korisničko iskustvo. Na primer, možemo da prepoznamo kada ponovo posećujete naš sajt i unapredimo Vaš korisnički doživljaj. 

Prikupljanje ličnih podataka
Prikupljanje ličnih podataka kao što su: ime i prezime, telefon, email adresa, vrši se na osnovu Vaše saglasnosti date kroz web kontakt formu u skladu sa našim pravilima korišćenja (poitikom privatnosti). Dakle, navedeni podaci se prikupljaju isključivo kada nam svojevoljno šaljete svoje podatke. Koristimo ih da bismo Vam dostavili ponudu na Vaš upit. 

Način na koji koristimo "kolačiće"
Koristimo "kolačiće" koji ne prikupljaju Vaše lične podatke, a služe za prikupljanje informacija o načinu na koji koristitie naš sajt (npr. koje stranice našeg sajta ste posetili, koliko je zadržavanje po stranicama...). 

"Kolačići" treće strane
Kada su u pitanju kolačići treće strane, koristimo alate kao što su Google analytics i Facebook pixel, koji takođe prikupljaju kolačiće, a nama omogućavaju nam njihovo korišćenje. Kolačićima treće strane mi ne prikupljamo podatke već to rade servisi Google i Facebook u skladu sa njihovim politikama privatnosti, dok ih mi samo koristimo za realizaciju kampanja kroz navedene platforme. Za prikupljanje, čuvanje i brisanje podataka prikupljenim kolačićima treće strane odgovorna je strana koja ih prikuplja (Google odnosno Facebook).


Korišćenjem "kolačića" sa našeg sajta, kao i "kolačića" servisa Google Analytics i Facebook, prikupljamo informacije koje nam služe da unapredimo Vaše korišćenje našeg sajta, kao i da prilagodimo i optimizujemo naše oglasne poruke (npr. ograničavanje broja prikazivanja oglasa). Svi podaci koji se na opisani način prikupljaju su akumulirani agregatno i time onemugućavaju jedinstvenu identifikaciju Vas kao korisnika.


 

Kolačiće treće strane koristimo za:
-Merenje posećenosti sajtu- Realizaciju marketing kampanja kroz Google i Facebook platformu 

Promena postavki i onemogućavanje "kolačića"
Naš websajt najbolje funkcioniše uz omogućavanje svih vrsta kolačića, a ukoliko želite da promenite postavke, uputstva možete naći na sledećim linkovima: