Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Torte za 18 rođendan - punoletstvo - Lav cakes Beograd

Torte za 18. rođendan

Punoletstvo je slavlje kome s razlogom  velika većina porodica posvećuje izuzetnu pažnju,planirajući ga do detalja, mesecima unapred. Šta odabrati od torti za ovako važan datum u životu svakog od nas?

 

lav cakes galerija

 

Ponuda je velika i raznolika, te što više budete tragali za onom pravom,sve više ćete se udaljavati od konačne odluke. Naš tim poslastičara i dekoratera Vam može pomoći pri izboru torte za 18. rođendan i tako uštedeti dragoceno vreme.

 

Zakažite konsultacije i degustaciju torte za 18. rodjendan – besplatno je

 

Kako ništa ne bismo prepustili slučaju,nudimo Vam mogućnost da zakažete termin za konsultacije i degustaciju ukusa torte za  18. rodjendan. Prvo odaberite članove „delegacije“, zatim nas kontaktirajte. Predlažemo da stariji „član delegacije“ odabere ukus, a mlađi - oblik i vrstu dekoracije.

 

U našoj galeriji, za ovu priliku možete pronaći tradicionalnu formu rodjendanske torte,ali i malo neobičnije i drugačije oblike.Današnji osamnaestogodišnjaci imaju potrebu za novim izrazima.

 

Rođendanske torte za 18. rođendan su često krive, jarkih boja, sa buketima srca ili zvezdica, šljokicama, crno-bele....

Kako žele nešto drugačije i moderno  pored rođendanske torte često biraju i cup cakes, macarone towers, mini cakes i lollypops.

 

Ukus i dekoracija torte za punoletstvo - za muškarce i za devojke

 

Bilo da birate ženske ili muške torte, ako pitate nas, mi ćemo Vam reći  -  čokoladne torte za 18. rođendan su uvek „in“

Dekorisane pločicama ili  filigrantskim detaljima od bele i crne čokolade izrađenim veštom rukom naših majstora,sa malo zlatnog praha ili bez... Sa vatrometom ili samo brojem 18. Na sprat,dva,tri... U obliku kruga,srca ili četvrtaste.... Za muškarce - sa njima omiljenim motivima ili torte za devojke - u nežnim bojama i sa detaljima kakve požele.

 

Ukoliko čokolada nije Vaš  izbor,dekor masa zaista pruža velike mogućnosti, kako u pogledu kolorita, tako i u pogledu oblika i detalja. 

Možda se odlučite za prikaz grba ili dresa omiljenog kluba ili  za tortu u obliku omiljene tašne ili telefona,možda klasičnog oblika sa modnim detaljem ....torbicom,cipelicom,mašnom...

 

Dostava torte za 18. rodjendan

 

Kao i za sve ostale porudžbine,ukoliko iznos prelazi 5.000,00 dinara ,usluga dostave na užoj teritoriji Beograda je uključena u cenu u periodu od 08-14h.Van naznačenog vremena dostava se naplaćuje bez obzira na iznos. Dostava je moguća na teritoriji cele Srbije,u tom slučaju se  posebno ugovara.Za više informacija pozovite telefone navedene u kontaktu ili nam pošaljite e-mail.

 

Komentari (1)

Lara Bajraktarevic

29.08.2015 12:29

Dobar dan, slavim 18 rodjendan za nedelju dana i potrebna mi je informacija koliko su torte kod vas... treba mi torta za 100 ljudi....koliko je to otprilike ?

Odgovori