Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Torte za krštenje i prvi rodjendann - Lav Cakes Beograd

Torte za krštenja

Krstenje je jedan od najvažnijih životnih događaja koji se najčešće obavlja u ranom detinjstvu u društvu kumova, rodbine i prijatelja. Proslava jednog ovakvog događaja je nezamisliva bez torte za krstenje i zato se mi u poslasticarnici Lav trudimo da torta za tu priliku zaista bude posebna. Tu smo da Vam savetima i predlozima pomognemo pri izboru torte za krstenje. Potrudićemo se da ukus i izgled torte za krstenje oduševi Vas i Vaše goste.

torte za krštenja

 

Dekoracija torte za krštenje - sa šlagom ili fondan masom

 

Torte za krstenje su najčešće u beloj boji, dekorisane šlagom ili presvučene fondan masom. Mogu biti najrazličitijih oblika, sa detaljima od fondana u vidu anđelčića, cvetića, cipelica. Po vašem zahtevu dekoracija torte za krstenje može sadržati čak i prirodno cveće. Izaberite dekoraciju iz našeg kataloga ili sami dizajnirajte izgled torte za krstenje. Naši poslastičari su Vam na raspolaganju za sve konsultacije. Torte za krstenje pravimo i na osnovu fotografije ili skice torte koju nam Vi dostavite.

 

Ukus i veličina torte za krštenje

 

Torte za krstenje pravimo u sedamnaest različitih ukusa. Izaberite vrstu torte koja odgovara Vašem, ali i ukusu Vaših gostiju. Ukoliko ste neodlučni degustacija je najbolji način da napravite dobar izbor torte za krstenje . Veličina torte za krstenje treba da odgovara broju gostiju. Praktikuje se da svaki gost treba da dobije po 100-120 grama torte, tako da se na osnovu toga određuje njena težina, odnosno veličina.

 

Poručivanje i dostava torte za krštenje

 

Potrudite se da poručivanje torte za krstenje obavite na vreme, kako bi naši poslastičari imali dovoljno vremena da ispune sve Vaše zahteve po pitanju ukusa i dekoracije. Za sve torte za krstenje, čija težina je preko tri kilograma, obezbeđena je besplatna dostava na celoj teritoriji Beograda. Za više informacija pogledajte cenovnik torti i opšte informacije.

 

Komentari (0)