Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Cvetne svadbene torte - Lav Cakes Beograd

Cvetne svadbene torte

Svadbene torte odavno nisu samo klasične torte za svadbe i venčanja. Danas one imaju izgled pravih malih umetničkih dela. Poslastičari se trude da isprate najnovije trendove kada su izgled i ukus svadbene torte u pitanju.

 

cvetne svadbene torte

 

Izgled svadbene torte

 

Preporučljivo je da se izgled svadbene torte prilagodi dizajnu i boji venčanice. Bele svadbene torte se najbolje uklapaju uz venčanice u toj boji, bež i zlatne svadbene torte uz venčanice u boji šampanjca. Ukoliko venčanica sadrži cirkone poželjno je da se na dekoraciji torte za svadbu nađe srebrni štras ili detalji od cirkona. Svadbene torte sa ukrasima u formi čipke su odlična kombinacija uz čipkane venčanice. Kao što se modni trendovi menjaju iz godine u godinu, tako i svadbene torte konstantno doživljavaju transformacije, kako po pitanju izgleda, tako i u pogledu ukusa. I dekoracija sale za venčanje se najčešće prilagođava izgledu svadbene torte i mladine venčane haljine.

cvetne svadbene torte

 

Ukus svadbene torte

 

Ukus svadbene torte mora biti poseban. Kako se svadbene torte kao po pravilu prave na nekoliko spratova, to ostavlja mogućnost da se različitim ukusima pojedinačnih spratova udovolji svim gostima. Ukoliko na jednom spratu bude čokoladna reform torta, na drugom nugat, a na trećem voćna svaki gost na Vašem venčanju će pronaći ukus koji voli.Baš kao i što se moda menja iz sezone u sezonu, tako i svadbene torte prate nove trendove. Tokom godina postale su prava mala umetnička dela kojima mladenci daju svoj pečat.

 

Cvetne torte za venčanje

 

Torte za venčanje mogu biti raznih veličina i stilova zavisno od ukusa i budžeta mladenaca. Ukrasiti tortu cvećem popularan je odabir mnogih mladenaca. Tako ukrašena torta biće ukusna i lepa u isto vreme. Osobe zadužene za cveće i za tortu trebalo bi da sarađuju kako bi pronašle idealno rešenje ukrasa za tortu koji će se uklopiti u celokupnu temu venčanja. Većina cveća se može koristiti za ukrašavanje svadbene torte kao ukras. Cvetni ukrasi na svadbenoj torti trebalo bi da odgovaraju ostatku cvetnih aranžmana koji se koriste tokom ceremonije venčanja. Možete koristiti posebne držače za tortu ili cveće možete umetnuti u tortu. Vaša cvećarka će naći savršeno rešenje za lep izgled svadbene torte.


Ruža je cvet koji se obično koristi za ukrašavanje svadbene torte, ali možete koristiti i petunije, orhideje, narcise ili ljiljane. Svo ovo cveće je divan i elegantan ukras za tortu a istovremeno je i pristupačno.


Postoji nekoliko mogućnosti za ukrašavanje cvećem. Možete ga staviti na vrh svadbene torte, između spratova torte, možete stvoriti svoje slojeve od cveća, ili možete koristiti lepu kaskadu s vrha torte prema dnu, a možete koristiti i latice cveća na torti kao ukras. Cveće će vašoj torti pružiti predivan izgled.

 

Komentari (0)