Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering za praznike - Lav Cakes Beograd

Ketering za praznike

Začinite posebne trenutke slanim zalogajčićima i slatkim poslasticama. Uz posluženje keteringa Lav praznici će dobiti potpuno novu draž. Organizujemo ketering za sve praznike, doček Nove Godine, Božić, Prvi maj, Uskrs, i sve druge za Vas posebne datume. Uživajte u druženju sa porodicom i prijateljima, a pripremanje hrane prepustite nama.

ketering za praznike

 

Ketering za novogodišnje praznike

 

Miks slanih zalogaja je odličan izbor za doček Nove godine. Ukusni kanapei koje pravi ketering Lav prosto su neodoljivi kako mladima tako i onim nešto starijima. Sve što želite da se nalazi na Vašoj Novogodišnjoj i Božićnoj trpezi kod nas možete poručiti. Potrudićemo se da ispunimo sve Vaše zahteve.

 

Ketering za Prvi maj

 

Ukoliko ste odlučili da za prvomajski uranak organizujete roštilj u prirodi kod nas možete poručiti slane zalogaje, peciva, pite i salate koje će se izvrsno slagati sa roštiljskim mesom. Ako pak želite da ostanete kod kuće ketering Lav će svojim ćevapima, rolovanom piletinom i drugim specijalitetima sa roštilja upotpunjenim pecivima i različitim salatama učiniti da Vam praznik Rada bude poseban i u potpunosti neradan.

 

Komentari (0)