Ketering za žurke

Ketering Lav već dugo godina veoma uspešno priprema i posluženje za žurke različitog tipa. Kako su gosti na takvim događajima uglavnom mladi ljudi ketering Lav se trudi da im se što je moguće više prilagodi i odgovori svim njihovim zahtevima, kako po pitanju ukusa tako i u pogledu aranžiranja posluženja.

ketering za žurke

 

Žurka za pamćenje uz ketering za žurke Lav

 

Ketering Lav za Vas priprema fenomenalno posluženje za žurke, bilo da je u pitanju rođendanska ili diplomska žurka, proslava nekog Vama važnog datuma ili jednostavno okupljanje društva. Ketering za žurke se organizuje u formi samoposluživanja, odnosno švedskog stola. Priredite Vašim gostima nezaboravnu proslavu uz ketering za žurke Lav.

Koktel peciva, slani zalogajčići i kanapei su nezaobilazni kada je ketering za žurke u pitanju. To su praktični, pojedinačno servirani zalogaji, takozvani finger food. Meni svakako možete izmeniti i prilagoditi svojim željama. Savremen izgled našeg posluženja za žurke će oduševiti sve Vaše goste.

 

Ketering za žurke dostupan svima


Trudimo se da ketering za žurke u našoj organizaciji svako može priuštiti sebi i svojim gostima, bez obzira na kupovnu moć. Kod nas možete dobiti vrlo kvalitetno i ukusno posluženje po veoma povoljnim cenama. Dostava kompletno pripremljenog posluženja se obavlja na dogovorenu adresu u terminu koji Vama odgovara. Veliki broj zadovoljnih klijenata je naša najveća preporuka.

 

Primer menija za 20 osoba


VOLOVANI sa nedevom od pečuraka i pavlake 20 kom
VOLOVANI sa nedevom od sremskog sira i kiselih krastavčića 20 kom
KANAPI SA ŠUNKOM 20 kom
KANAPEI SA PEČENICOM 20 kom
KANAPEI SA KILENOM 20 kom
PITA SA SIROM 40 kom
MINI PICE 2 kg
KOKTEL PERECE I ŠTAPIĆI 1kg

MINI CHEESE CAKE 20 kom
MINI MOHITO CAKE 20 kom
MINI PRINCEZE 20kom

 

Komentari (1)

Milica Bisenic

04.02.2017 14:47

Postovani,
da li postoji mogucnost za dostavu van Beograda?
pozdrav

Odgovori

Ostavi komentar

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.