Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
4 zanimljiva predloga za dekorisanje torte za punoletstvo

4 zanimljiva predloga za dekorisanje torte za punoletstvo

30.05.2019  |  Komentari: 0

U poslednje vreme punoletstvo se proslavlja na mnogo spektakularnije načine nego pre. I to je sasvim u redu, jer je uvek dobro kada postoje lepi razlozi za slavlje i za okupljanje dragih ljudi. To je prvo veliko slavlje kojeg se deca sećaju. Prvo veliko slavlje na kojem su oni u centru pažnje, a da se toga sećaju. Obično se na veliko proslavlja i prvi dečiji rođendan, ali deca tada nisu svesna šta se oko njih događa, niti se te proslave sećaju.

 

Pripreme proslave punoletstva traju kod nekoga duže, jer žele da sve bude savršeno, zato i brinu o svim sitnicama. Naravno kreće se od toga gde će da se slavi rođendan, pa preko toga ko će biti pozvan, pa da li će to biti manje ili veće slavlje, zatim odabir odela ili haljine, pa onda odabir frizera i šminkera, cipela i svih ostalih sitnica. Na red dolazi naravno i torta za 18. rođendan, koja treba da bude spektakularna, jer je to vrhunac rođendanskog slavlja. Zato i ta torta treba da bude posebna. Imamo nekoliko neobičnih predloga za dekorisanje torte:

 

Torta od cveća

 

Pre svega ovo je predlog za devojke koje pune 18. godina. Torta od cveća je jedno pravo osveženje. Tog dana sve treba da bude veselo i lepo i upravo zbog toga treba da bude u veselim i svetlim bojama. Na torti može da se nađe imitacija cveća, ali može da se nađe i pravo cveće, sve u zavisnosti od želja slavljenika. Obično se za ovakve torte koriste ruže, ali ovde se mora voditi računa, zato što ruže treba staviti neposredno pred iznošenje torte kako bi sve to izgledalo lepo.

 

 

Torta u obliku poklona iz koga ispadaju razne sitnice

 

Ovo može biti dobra ideja i za mušku i za žensku populaciju koja slavi 18. rođendan. Dakle, to može da bude torta u obliku poklona iz kojeg može da izlazi nešto zanimljivo. Ovde je vrlo važno imati u vidu čime se bave oni koji proslavljaju punoletstvo, odnosno koji im je hobi ili šta tačno vole. Može to da bude na primer poklon torta iz koje ispadaju čuveni "lajkovi" ili poklon torta iz koje ispadaju srca, zvezdice, šminka i slično. Na kraju krajeva, iz poklona mogu da ispadaju samo konfete ili neki drugi nepravilni oblici, koji su se prethodno svideli slavljeniku.

 

Stiker torta 

 

Živimo u eri kada su društvene mreže popularnije nego ikada. Stiker torta za 18. rođendan će za nekoga biti pravo iznenađenje, dok će za druge da bude očekivana situacija. Naime, stikere osamnaestogodišnjaci, ali i mlađi, kao i stariji svakodnevno razmenjuju putem raznih aplikacija za dopisivanje i putem raznih društvenih mreža. Nekada se dopisujemo samo u stikerima i verovatno postoji neki stiker koji vi često koristite ili koji posebno volite ili koji može vas da opiše. Ukoliko postoji takva vrsta stikera, onda je definitivno da on na torti za 18. rođendan treba da zauzme centralnu poziciju. To može da bude i kombinacija stikera, sve zavisi od toga da li i koliko slavljenik voli stikere.

 

3D torta na sprat 

 

I za 18. rođendane vrlo često se prave torte na sprat, tako da ukoliko ste ljubitelj, nemojte sebi uskraćivati ovo zadovoljstvo. Kada kažemo 3D torte pre svega mislimo na torte koje imaju i neke dodatke u vidu raznih oblika i raznih ukusa, poput minjona ili makaronsa.

 

Komentari (0)