Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Idealne za mališane: rođendanske torte za devojčice i dečake

Idealne za mališane: rođendanske torte za devojčice i dečake

17.03.2016  |  Komentari: 0

U današnje vreme, rođendanske torte za devojčice i dečake sve je teže izabrati, jer nas obilje ponude sprečava da se opredelimo samo za jedan izbor. Stoga Vas ovog puta savetujemo kako da izaberete izgled rođendanske torte za sledeći rođendan Vašeg princa ili princeze, predstavljajući Vam najtraženije modele. Ako Vam je cilj da obradujete svog mališana uz pomoć idealne rođendanske torte, na pravom ste mestu!

 

Rođendanske torte za niži dečji uzrast

 

Prvi, drugi i treći rođendan obično podrazumevaju da izgled rođendanske torte bude prilagođen ovom uzrastu, kada se deca obično vezuju za životinje ili crtane junake poput životinja. Tako su i Miki i Mini Maus ubedljivo najpopularniji za dekoraciju rođendanske torte za ovaj uzrast, mada se u poslastičarskoj umetnosti i ovde, naravno, otišlo korak dalje.

 

Umesto postavljanja nekog od ovih dodataka na površinu rođendanske torte, sada su mnogo popularnije torte na nekoliko spratova kojima se dodaju trodimenzionalni ukrasi poput ušiju na svakom spratu torte. osim toga, rođendanske torte u celini u obliku Mikija ili Mini takođe su pravi hit.

 

Njih u stopu prate Jagodica Bobica i Hello Kitty za devojčice, odnosno Šilja i Paja Patak za dečake. Zatim, sve traženije su i rođendanske torte koje su u obliku meda čija „čupavost“ se postiže nabiranjem šlaga, odnosno sovica u raznim bojama.

 

rođendanske torte

 

Rođendanske torte za devojčice: romantika crtanih filmova

 

Svakako da su rođendanske torte za devojčice i dalje ispunjene romantikom crtanih filmova, te se kao posebno tražene izdvajaju rođendanske torte u većem formatu koje su detaljno rađene poput dvoraca iz crtaća ili pak najpopularnijih princeza. Pored toga, različitiji popularni poniji i dalje su blizu mesta broj jedan, kao i ispisivanje imena slavljenice na površini rođendanske torte.

 

Kao posebno zanimljive se, međutim, izdvajaju one rođendanske torte koje simbolizuju hobi devojčice, i ovakve su torte ujedno i najbolje jer se zaista prave posebno namenjene slavljenici. Tako sada veoma lako možete naći kvalitetne poslastičare koji će napraviti rođendanske torte poput klavira ili mikrofona, knjige ili lopte, haljine ili klizaljki. Ujedno, neminovno je da upravo ovakve torte posebno oduševljaju klinceze, te su one i glavna preporuka.

 

Čarobnjaci, vitezovi i super-heroji: sve za dečake

 

Dečaci su obično nešto zahtevniji kada su rođendanske torte u pitanju, pogotovo ako se odlučite za pravljenje nekog super-heroja, poput Betmena, Supermena ili Spajdermena u tri dimenzije. Stoga je tu uvek savet da se bira iskusan poslastičar za ovakav poduhvat, jer nije sasvim lako izaći u susret ovim željama.

 

Naravno, pored super-heroja, rođendanske torte i dalje su veoma popularne u formi čarobnjaka i mađioničara, kao i raznih vitezova, ali i Minionsa, autića i lego-kocki. I ovde bi bilo najbolje birati upravo personalizovane rođendanske torte, pa se tako obavezno piše ime na tortama, ali i bira u skladu sa hobijima mališana.

 

To znači da je za male fudbalere najbolje birati rođendanske torte poput fudbalskog terena ili lopte, što takođe važi i za košarkaše, odbojkaše, vaterpoliste...kao i one koji vatreno navijaju za neki tim. Takve rođendanske torte ono su što će neminovno oduševiti kako slavljenika, tako i njegove goste.

Komentari (0)