Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ideje za rođendanske torte i temu rođendanske proslave

Ideje za rođendanske torte i temu rođendanske proslave

23.08.2016  |  Komentari: 0

Kreativne proslave rođendana i inspirativne rođendanske torte nikada nije bilo lakše sprovesti u delo!

Sada, sa našim naobičnim idejama, isto možete učiniti i u svom domu, bez obzira na broj rođendanskih svećica.

 

Sve u znaku sladoleda

 

Za sve ljubitelje sladoleda stižu sjajne vesti – rođendan u znaku ovog slatkiša. Biće dovoljno samo da nabavite mnoštvo ružičastih salveta i tanjirića kao osnovu, a temu ćete postići izgledom kolačića i rođendanske torte.

Prva varijanta je pravljenje kapkejkova sa po jednom kuglom sladoleda na vrhu. Ipak, kako ne biste rizikovali da se ledena poslatica otopi, biće lakše da kuglama šlaga dekorišete ove manje slatkiše.

Za njima slede rođendanske torte u formi sladoleda. U prvoj od njih, slojevi se skraćuju ravnomerno dok se ne dobije oblik korneta, dok se fil postavlja na sam vrh rođendanske torte u mnogobrojnim kuglama, posutim raznobojnim ukrasnim mrvicama.

 

Zanimljivo deluju i rođendanske torte poput prosutog sladoleda, jednostavnog oblika, na čijem vrhu treba „prosuti“ fil koji će „kapljati“ po obodima, tako da deluje slučajno. Sam vrh rođendanske torte se u toj verziji ukrašava kornetom postavljenim naopako.Zvuči zanimljivo? I jeste!

 

Morski motivi i rođendanske torte

 

Naravno, more nikada ne može biti bliže, ako sve ukrasite i isplanirate sa ovom temom na umu.

Pre svega, salvete i tanjirići sa morskim motivima trebalo bi da prate sveće i školjke razasute po celom desertnom stolu.

Za njima sledi izgled rođendanske torte, čiji osnov može biti plav sa belim podnožjem, poput penušavih morskih talasa. Njih bi dodatno trebalo ukrasiti školjkama, ribicama i morskom travom, te uživati u izgledu rođendanske torte kao iz dubina mora.

Druga varijanta je izbor mornarske rođendanske torte, koja bi trebalo da se ukrasi belim i plavim ili crvenim prugama. Dodatne dekoracije mogu biti u formi sidra, minijaturne lađe sa jedrima ili morskih čvorova, što deluje posebno originalno.

 

torte za rođendanVintidž proslava i izgled rođendanske torte

 

Vintidž rođendanske torte namenjene su svim šik romanticima koji i u današnje vreme slave onaj najlepši duh prošlosti.

Tako se možete rešiti za rođendanske torte u obliku starih kofera ili one ukrašene biserima, mašnama i/ili starim šeširima.

Retro izgled može se postići i ružama, i to na različite načine. Prema jednom od njih, ružičaste ružice u trodimenzionalnoj formi postavljaju se po celoj površini rođendanske torte, a na tufnastoj osnovi (boje birate sami).

Druga varijanta su ružice rađene u reljefu fondana, ispunjene zlatnom bojom, bilo u listićima ili laticama.

 

 

Disko šik za sve party manijake

 

Ako za svoju proslavu planirate pravu ludu žurku, onda bi i izgled rođendanske torte trebalo da bude u tom duhu.

To ćete lako postići ako Vaš izbor budu boje metala. Naime, rođendanske torte ukrašene zlatnom ili srebrnom bojom, ali koje deluju kao poprskane prahom u ovim nijansama, i inače su veliki hit.

 

Njima će biti dovoljno dodati raznobojne bombonice ili raznobojni prah kako bi se pojačao disko izgled. Za sam kraj, ovakve rođendanske torte ukrašavaju se minijaturnim disko kuglama postavljenim na sam vrh ili oko podnožja torte. Bilo bi dobro da ih prati i prava disko kugla u Vašem prostoru, pa se potrudite da je nabavite.

 

Pojačajte muziku i uživajte u ukusima!

Komentari (0)