Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ideje za rođendanske torte za tinejdžere

Ideje za rođendanske torte za tinejdžere

04.03.2016  |  Komentari: 0

Onda kada Vaše dete odustane od junaka crtanih filmova, postavlja se pitanje oko izgleda rođendanske torte koja mora zadovoljiti sve prohteve jednog tinejdžera. Kada zakažu ideje i originalnost, mi priskačemo u pomoć, donoseći kreativne predloge za rođendanske torte koje će sigurno oduševiti svaku tinejdžerku ili tinejdžera!

 

Poput slatkiša: anti-gravitacija

 

Nema tog tinejdžera koji ne voli slatkiše, i to poslastičari dobro znaju, te su izmislili rođendanske torte u obliku različitih slatkiša.

 

Ovako dizajnirane rođendanske torte podrazumevaju ukrase od napolitanki, štangli čokolade i raznobojnih bomobnica, postavljenih na različite načine – u vidu jednog ili više spratova, smao po obodima ili pak po celoj površini rođendanske torte. Tako se ovakve šarene rođendanske torte od slatkiša neretko zovu i disko – torte, koje se savršeno slažu sa žurkom priređenom za rođendan.

 

Njih u stopu prate rođendanske torte u obliku sladoleda ili one dekorisane ovim slatkišem na razne načine, poput prevrnutog sladoleda u kornetu ili sveže zagrizenog na štapiću. U skladu sa tim, prave se i obrnute rođendanske torte ili one koje se naginju na jednu stranu, kao i one na čijem se vrhu nalazi okrenuta kesica bombona koje u raznim bojama padaju u slapu preko cele torte.

 

Ako Vam je cilj da oduševite tinejdžera, nešto kul mora biti Vaš imperativ, a takve su upravo rođendanske torte u obliku slatkiša.

 

torte za rođendan

 

Rođendanske torte poput zvezdanog neba, društvenih mreža ili brze hrane?

 

Da, da, rođendanske torte u obliku svega onoga što tinejdžeri vole takođe su pravo rešenje. Trenutno je jedan od najpopularnijih oblika tinejdžerske rođendanske torte upravo onaj koji predstavlja hamburger ili čizburger sa pomfritom sa strane, po mogućstvu sa brendom Mek Donaldsa.

 

Zatim, mat verzije torte su u ovoj svojoj kategoriji dobile i pobednika, i to u vidu rođendanske torte koja prikazuje zvezdano nebo ili mlečni put veoma verno, i koja je dodatno posuta štrasom. Odličan izbor za sve one koji vole astronomiju i SF filmove.

 

Opšte je poznato da nijedan tinejdžer ne može bez društvenih mreža i interneta, te su trenutno veoma popularne i rođendanske torte na tri sprata čiji se obodi dekorišu simbolima najpoznatijih i najkorišćenijih društvenih mreža. Naravno, njih neizostavno prate i one u obliku mobilnog telefona, tog neizbežnog aksesoara svakog tinejdžera.

 

Sportske, muzičke i rođendanske torte za šopingholičarke

 

Nakon svih ovih predloga, donosimo Vam ideje sa kojima sasvim sigurno nećete pogrešiti, ukoliko Vaš tinejdžer voli sport, muziku ili šoping.

 

Naravno, u prvom slučaju su dečaci ti koje će oduševiti rođendanske torte sa znakom njihovog omiljenog tima ili pak one u formi terena za njihvo omiljeni sport, kao i one u obliku lopte ili pak dresa. Ovakve rođendanske torte čak nije komplikovano ni napraviti, naravno, ukoliko pronađete ovakve ambleme kojima ćete ih ukrasiti. U suprotnom, savetujemo da kontaktirate poslastičara.

 

Ako Vaš tinejdžer voli muziku, onda su rođendanske torte u formi instrumenata, mikrofona, sa notama ili sa logoom omiljenog benda pravo rešenje, i sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim na njegovoj rođendanskoj žurci. Za šopingholičarke, sa druge strane, predlažemo sve one rođendanske torte u formi cipela, torbica, haljina, ali i sve popularnije u formi karmina, senke za oči i ostale šminke.

Komentari (0)