Ketering za firme kao vaše najbolje rešenje

24.10.2017  |  Komentari: 0

Današnja pristustnost ove usluge je i te kako primamljiva, a za to je zalužna pre svega njena cenovna pristupačna, ali i lakoća i jednostavnost prilikom naručivanja. Pa tako sve što je potrebno jeste dostaviti podatke o tipu događaja, broju ljudi koji se očekuje, vremenu i mestu dešavanja, a sve ostalo se prepušta samoj ketering službi koja će svojim aranžmanom i ukusom posluženja zadiviti sve prisutne. Danas možete naći dosta ketering službi usko specijalizovanih za ketering za firme.

 

 

Obezbedite pravi obrok na poslu

 

Savremeno doba i preokupacija poslom nosi sa sobom određene posledice, kao što je manjak slobodnog vremena, konstantna užurbanost, a sve to nam ne dozvoljava da se dovoljno posvetimo sebi, zdravoj ishrani i uopšte našem zdravlju. Većinu dana provodimo na poslu i sve što uspemo je da pre odlaska na posao na brzinu spremimo neki sendvič ili pokupimo pecivo iz pekare, a o kuvanom jelu i zdravom obroku možemo samo da sanjamo. Bitno je napomenuti da kada je zdravlje u pitanju izgovori ne smeju da postoje i da konzumiranje nezdravih obroka na poslu ne treba sebi da dozvoljavate.

 

Sve češće se ketering iznalazi kao rešenje i praksa mnogih firmi koje organizuju jedan obrok dnevno za sve svoje zaposlene na radnom mestu. Radi se uglavnom o pojedinačno upakovanim obrocima koji sadrže obavezno kuvano jelo, dakle zdravom obroku u obliku kompletnog ručka. Pa tako ako ste vlasnik neke firme ili činite samo deo tog kolektiva, razmislite o mogućnostima keteringa i onom što vam on pruža. Bilo da želite kompletan ručak u okviru kojeg imate i supu ili čorbu po izboru, glavno jelo i desert ili je vaš izbor samo neka od zdravijih salata kao obrok, na vama je da izaberete, a ketering je tu da vam to i omogući i u kratkom vremenskom roku isporuči na željenu adresu. Na ovaj način povećava se zadovoljstvo zaposlenih ali i sama produktivnost na radu, a o samom meniju možete se konsultovati sa predstavnicima ketering firme, jer opcija je mnogo pa tako ne morate brinuti jer pored uobičajenih obroka naićićete i na varijante veganskih, vegetarijanskih, posnih obroka i druge.

 

Organizujete proslavu u firmi?

 

Ketering se može angažovati i za mnoge druge stvari. Kada u vašoj firmi organizujete proslave, koktele, dočekujete poslovne partnere, održavate najrazličitije radionice, treninge i slično većina firmi se odlučuje baš za ketering zbog niza prednosti koji nudi. Raznovrsnost hrane, njenog kvaliteta i količine je nešto što ćete zasigurno sebi priuštiti ukoliko ketering bude vaš izbor, a osim usluge dostave hrane uvek možete zatražiti i osoblje koje će tu hranu i piće poslužiti. Vi birate i kombinaciju hrane koje želite, ali se tu pre svega ubrajaju kanapei, raznovrsne pite, rolati, različite vrste salata, sireva, jela sa roštilja, riba, ne zaboravimo ni saltkiše. Izbor hrane u ovom slučaju je najsigurniji pa tako nećete morati brinuti da li će zadovoljiti svačija nepca pre svega zbog šarolikosti koju nudi.

 

Komentari (0)

Ostavi komentar

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.