Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering za firme kao vaše najbolje rešenje

Ketering za firme kao vaše najbolje rešenje

24.10.2017  |  Komentari: 0

Današnja pristustnost ove usluge je i te kako primamljiva, a za to je zalužna pre svega njena cenovna pristupačna, ali i lakoća i jednostavnost prilikom naručivanja. Pa tako sve što je potrebno jeste dostaviti podatke o tipu događaja, broju ljudi koji se očekuje, vremenu i mestu dešavanja, a sve ostalo se prepušta samoj ketering službi koja će svojim aranžmanom i ukusom posluženja zadiviti sve prisutne. Danas možete naći dosta ketering službi usko specijalizovanih za ketering za firme.

 

 

Obezbedite pravi obrok na poslu

 

Savremeno doba i preokupacija poslom nosi sa sobom određene posledice, kao što je manjak slobodnog vremena, konstantna užurbanost, a sve to nam ne dozvoljava da se dovoljno posvetimo sebi, zdravoj ishrani i uopšte našem zdravlju. Većinu dana provodimo na poslu i sve što uspemo je da pre odlaska na posao na brzinu spremimo neki sendvič ili pokupimo pecivo iz pekare, a o kuvanom jelu i zdravom obroku možemo samo da sanjamo. Bitno je napomenuti da kada je zdravlje u pitanju izgovori ne smeju da postoje i da konzumiranje nezdravih obroka na poslu ne treba sebi da dozvoljavate.

 

Sve češće se ketering iznalazi kao rešenje i praksa mnogih firmi koje organizuju jedan obrok dnevno za sve svoje zaposlene na radnom mestu. Radi se uglavnom o pojedinačno upakovanim obrocima koji sadrže obavezno kuvano jelo, dakle zdravom obroku u obliku kompletnog ručka. Pa tako ako ste vlasnik neke firme ili činite samo deo tog kolektiva, razmislite o mogućnostima keteringa i onom što vam on pruža. Bilo da želite kompletan ručak u okviru kojeg imate i supu ili čorbu po izboru, glavno jelo i desert ili je vaš izbor samo neka od zdravijih salata kao obrok, na vama je da izaberete, a ketering je tu da vam to i omogući i u kratkom vremenskom roku isporuči na željenu adresu. Na ovaj način povećava se zadovoljstvo zaposlenih ali i sama produktivnost na radu, a o samom meniju možete se konsultovati sa predstavnicima ketering firme, jer opcija je mnogo pa tako ne morate brinuti jer pored uobičajenih obroka naićićete i na varijante veganskih, vegetarijanskih, posnih obroka i druge.

 

Organizujete proslavu u firmi?

 

Ketering se može angažovati i za mnoge druge stvari. Kada u vašoj firmi organizujete proslave, koktele, dočekujete poslovne partnere, održavate najrazličitije radionice, treninge i slično većina firmi se odlučuje baš za ketering zbog niza prednosti koji nudi. Raznovrsnost hrane, njenog kvaliteta i količine je nešto što ćete zasigurno sebi priuštiti ukoliko ketering bude vaš izbor, a osim usluge dostave hrane uvek možete zatražiti i osoblje koje će tu hranu i piće poslužiti. Vi birate i kombinaciju hrane koje želite, ali se tu pre svega ubrajaju kanapei, raznovrsne pite, rolati, različite vrste salata, sireva, jela sa roštilja, riba, ne zaboravimo ni saltkiše. Izbor hrane u ovom slučaju je najsigurniji pa tako nećete morati brinuti da li će zadovoljiti svačija nepca pre svega zbog šarolikosti koju nudi.

 

Komentari (0)