Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Najvažniji segmenti svakog venčanja

Najvažniji segmenti svakog venčanja

29.03.2018  |  Komentari: 0

 

Možda ste do juče sumnjali u to da ćete se ikada venčati kad ono – vaše venčanje samo što nije! I bez obzira na to da li ste ikada planirali kako će izgledati najvažniji dan u vašem životu, došao je trenutak kada je zaista potrebno da razmislite o svemu tome, a prethodna maštanja su u ovom slučaju samo plus jer – znate na čemu ste i šta je ono što želite. Ipak, čak i da niste poput romantika zamišljali dan kada ćete izgovoriti sudbonosno „da“, moraćete, a mi ćemo vam naglasiti nekoliko najvažnijih segmenata svakog venčanja oko kojih možete da osmislite i organizujete sve ostale detalje.


Hrana i piće


Sa stanovišta gostiju, hrana i piće su pored muzike najvažniji segmenti svakog venčanja. Ako imate tematsko venčanje, vrlo je verovatno da ćete napraviti određen izbor, ali kao i u slučaju muzike – potrudite se da za svakog ima ponešto. Neka piće bude raznovrsno, baš kao i hrana. Računajte na to da neko možda neće jesti meso, a nekome se neće dopasti eksperimentisanje, već će očekivati tradicionalnu hranu. Ketering za svadbe je jedna od opcija kojom možete rešiti ove probleme i udovoljiti ukusima većine gostiju.

 

ketering za svadbe


Svadbena torta


Isto je i kada je reč o svadbenim tortama. Neko voli čokoladne svadbene torte, neko voćne svadbene torte, dok je nekome važno da može da bira između nekoliko torti! Da, nemojte da se čudite što su baš svadbene torte najpopularnije na svakom venčanju – ipak su gotovo svi gosti sladokusci! Osim ukusa, gosti, a pre svega mlada, veliku pažnju posvećuju izgledu svadbene torte. Tu već nije moguće, niti je neophodno, udovoljiti gostima. Izbor zavisi od kreativnosti i želje mladenaca, a mogućnosti, kada je reč o bojama i oblicima je skoro neograničen.


Muzika


Ako venčanje posmatramo kao žurku našeg života onda je jasno da je dobro odabrana muzika ključna za dobar i provod za pamćenje. Razmislite o tome da li želite bend ili ćete biti moderni i angažovati DJ-a, ali obavezno računajte na to da mnogi vole različite muzičke žanrove pa je potrebno da makar delimično svima uslišite želje.


Izgled


Računaćemo da je vaše venčanje jednom. Onda, sigurno želite da izgledate najbolje moguće i izbegnete onaj neprijatan osećaj kada gledate fotografije sa venčanja i shvatite kako vam se ništa u vezi sa vašim izgledom ne dopada. Frizura je očajna, šminka se razmazala tako lako, a venčanica ili odelo vam zapravo ne stoji tako dobro kao što ste mislili. Dakle, u ovom slučaju je zaista potrebno triput razmisliti i jednom odlučiti, a inspiraciju za vaš izgled pronađite u magazinima o venčanjima ili na internetu. Takođe, definitivno poslušajte objektivno mišljenje i razmislite o objektivnom savetu. Probe su uvek moguće i nemojte potceniti mogućnost da sve isprobate, fotografišete i izanalizirate pre nego što donesete konačnu odluku.


Pozivnice


Slanje pozivnica kao i samu organizaciju venčanja treba početi na vreme. Bitno je da uvek imate prostora za eventualne propuste, greške i otkazivanja, zato krenite čak i par nedelja ranije nego što ste planirali. Isto važi i za slanje pozivnica – čim saznate datum, odaberite odovarajući dizajn i obavestite ljude o vašem najvažnijem danu.


Mesto


Ako ste oduvek želeli da se venčate napolju, a onda napravite žurku za mlade nakon tog čina – imate jednu jedinu šansu da ispunite svoju želju. Dakle, odaberite mesto u skladu sa svojim željama i zaista učinite svoj dan nezaboravnim, bez griže savesti.


Dekoracija


Slično kao i sa izgledom mladenaca i izgled dekoracije je bitan. Savet je da se uvek vodite parolom „manje je više“ i nećete biti u mogućnoti da se zgražavate nad svojim kič ukrasima, balonima i... Zašto ste pobogu svuda stavili zlatne šljokice?! Budite umereni čak i u svojim željama, verujte nam!

Komentari (0)