Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Nestandardne torte za svadbe: čipka i Indija kao inspiracija

Nestandardne torte za svadbe: čipka i Indija kao inspiracija

21.12.2016  |  Komentari: 0

Ako Vam se sve torte za svadbe čine iste i kao se prave serijski, ove će Vas, sasvim sigurno, potpuno oduševiti. Trendovi koji stižu sa svih strana sveta posebno su pogodni kao inspiracija svim budućim bračnim parovima, te je neminovno da pronađete i sopstvene ideje.

 

Samo pažljivo – ove torte za svadbe će Vas ostaviti bez daha!

 

Čipkana rapsodija torte za svadbe

 

Ako planirate da atmosfera čitavog venčanja bude posebno romantična, onda je čipka kao ukras vaše torte za svadbe pravo rešenje za vas.

 

Najpre se pojavljivala stidlivo, tek kao prateći ukras uz bisere, da bi odnedavno postala pravi hit u trendovima dekoracije torte za svadbe. I dok one decentnije varijante podrazumevaju čipku samo oko čitavog oboda jednog sprata, dotle se skreće i u prekrivanje čitave površine torte za svadbe čipkom, te ona podseća gotovo na milje.

 

Kako ne biste skrenuli u ovakvu preteranost, savet je uvek da se držite jedne boje, te ukoliko želite belu za površinu svoje torte za svadbe, slobodno dodajte ukrase u istoj boji. Uz čipku se najbolje slažu već pomenuti biseri, ali i u krasi poput nakita u viktorijanskom i vintidž stilu, kao i ruže i drugo cveće.

 

Indijske torte za svadbe? Što da ne!

 

Indija je oduvek bila inspiracija, a sa indijskim serijama sada su svi u prilici da makar malo zavire u indijsku kulturu – makar kada su boje i šare u pitanju. Tako na Zapadu torte za svadbe u indijskom stilu polako osvajaju tržište i postaju sve popularnije, te se sjaj Bolivuda seli i na ovaj, najvažniji slatkiš u životu.

 

Ovakve torte za svadbe dekorišu se standardnim indijskim šarama i vedrim, jarkim bojama, poput crvene, zelene i plave, ali se ide i ka boji zlata, odnosno tamnoj žutoj nijansi, uz standardne bele šare po obodima spratova čitave torte za svadbe.

 

Lopte i loptice

 

Ne morate uvek ostajati u istoj formi, te su se tako poslastičari dosetili da torte za svadbe na jedan ili tri sprata u okruglom, odnosno četvrtastom obliku, zamene – loptama i lopticama.

 

Tako se umesto spratova torte za svadbe slažu lopte jedna na drugu, u različitim veličinama ili od najveće do najmanje. Kako je ovakav izgled torte za svadbe potpuno otkačen, ovakav duh se podcrtava odatno štrasom ili šarenim bombonicama kojima se prekriva čitava površina ovog slatkiša, a na onim najupečatljivijim primetni su i cirkoni kao dodatak. Dakle, torte za svadbe poput disko-kugle – idealno!

 

Kao iz bajke

 

Na samom kraju, bajke su oduvek bile inspiracija za romantiku i asocijacija na večnu ljubav, te su se preselile i u izgled torte za svadbe. Možete birati one u obliku dvoraca, na čijim obodima piše „...i živeli su srećno do kraja života“, a možete se rešiti i za torte za svadbe koje predstavljaju najpopularnije Dizni prinčeve i princeze.

 

Međutim, posebno se izdvajaju torte za svadbe poput onih nestandardnih bajki, kao što je „Alisa u zemlji čuda“. Čuveni zec iz ovog crtanog filma i njegov sat simbol su novog početka, pa se tako nalaze i na vrhu ili kao šara torte za svadbe.

 

Prepustite se mašti da vas vodi i razmišljate koje su za vas idealne bajkovite torte za svadbe! 

Komentari (0)