Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Originalne rođendanske torte koje će Vas ostaviti bez daha

Originalne rođendanske torte koje će Vas ostaviti bez daha

18.02.2016  |  Komentari: 0

Rođendan je uvek pravi povod za slavlje, a to što smo godinu stariji ne bi trebalo da nas spreči da i za sebe biramo izgled rođendanske torte. To pogotovo važi za rođendane klinaca i klinceza, na kojima su rođendanske torte gotovo uvek inspirisane junacima iz crtanih filmova, što je upravo dostiglo potpuno nov nivo.

 

rođendanska tortaRođendanske torte inspirisane crtanim filmovima

 

Oh da, rođendanske torte na kojima se nalaze princeze i super-heroji odavno su standradne na proslavama dečjih rođendana, ali rođendanske torte koje izgledaju potpuno isto kao pojedini motivi iz crtanih filmova sigurno će Vas ostaviti bez daha.

 

Unapred napominjemo da je za izradu ovakve vrste rođendanske torte bolje unajmiti poslastičara, jer je potrebno mnogo veštine i iskustva da stvorite bajkovit izgled ovog slatkiša. Među najpopularnijim, izdvajaju se rođendanske torte u obliku zamkova iz Diznijevih bajki, poput onog sa Uspavanom lepoticom, a njih prate rođendanske torte koje su u potpunosti oblikovane kao Dizni princeze. Kao najpopularniji, izdvaja se izgled rođendanske torte poput onog koje vile najpre spremaju Trnovoj Ružici – dakle, oblik torte koja se naginje na jednu stranu i poduprta je metlom. Ovakav izgled rođendanske torte bez sumnje će obradovati svaku devojčicu.

 

Rođendanske torte za dečake, sa druge strane, sve su traženije u obliku onih na mnogo spratova, gde svaki sprat pripada jednom super-heroju, te je i dekorisan upravo njegovim simbolom. Takođe, rođendanske torte u obliku čupavih medveda ili Miki Mausa, takođe na spratove, potpuni su hit, te razmišljate u ovim okvirima kako biste obradovali svog mališana.

 

Svi neobični oblici i boje rođendanske torte

 

Za one malo i mnogo starije, stižu disko rođendanske torte koje zaista ostavljaju bez daha. Ovde se možete kretati u rasponu izgleda rođendanske torte od šarenih bombonica i jestivih „konfetica“, koje se uparuju sa svemirsko-drečavim tonovima poput ljubičastih i zelenih nijansi. Njih u stopu prate rođendanske torte koje su oblikovane poput karmina ili torbice za lepši pol, odnosno one rođendanske torte koje izgledaju poput automobila, računara ili fudbalske ili košarkaške lopte, već u zavisnosti od toga šta slavljenik preferira.

 

Za sam kraj, ne zaboravite da ove posebne rođendanske torte zahtevaju i dodatne ukrase, te se nemojte libiti da pored svećica zakačite i šarene rođendanske balone, koji će sjajno ispratiti čitavu dekoraciju.

 

Zanimljivi i potpuno otkačeni natpisi

 

Naravno, razni natpisi koje nose mnoge rođendanske torte odavno su u modi, ali se sada izdvaja pravilo – što originalnije, to bolje. To mogu biti, naravno, natpisi na samoj površini rođendanske torte, ali i oni koji se obavijaju oko spratova, i to po principu: što ličniji, to bolji.

 

Tako se oko rođendanske torte mogu naći stihove omiljene pesme slavljenika ili slavljenice, ili se okrugle rođendanske torte mogu napraviti u nekoliko slojeva koji se odmotavaju – baš kao što prolaze i godine.

 

U Americi su trenutno najpopularnije rođendanske torte na kojima piše „God, you are old!“ ili „There is no life after 40“, te se potrudite da i sami smislite neki originalni slogan kako biste upotpunili izgled svoje rođendanske torte i istovremeno se našalili na svoj račun – to će sigurno izazvati buru smeha Vaših gostiju!

Komentari (0)