Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Prelepe i neobične: rođendanske torte koje ćete obožavati

Prelepe i neobične: rođendanske torte koje ćete obožavati

19.10.2016  |  Komentari: 0

Torte za svadbe poprimaju sve pomepnzije, neobičnije i glamuroznije izglede, a za njima ne zaostaju ni rođendanske torte. U centru zbivanja svake rođendanske zabave, one podjednako privlače pažnju kao i slavljenik ili slavljenica. Zato je važno posebno im se posvetiti. Kada čujete kakve su sve rođendanske torte trenutno aktuelne, sigurni smo da nećete ostati ravnodušni i da ćete pronaći inspiraciju i za sebe ili nekog Vama dragog.

 

U stilu proslave

 

Proslavu rođendana sigurno ćete obogatiti i pravim žurka-izgledom svoje rođendanske torte. Tako se, primera radi, možete okrenuti šarenim bombonicama u obliku konfeta za pravi party look. Njih pospite po površini rođendanske torte u nekoj od drečavih boja. Trenutno je jedna od najpopularnijih upečatljiva ljubičasta, ali to mogu biti i metalik-plava ili siva.

 

Kad smo već kod metalik boja, i one se mogu uklopiti u disko ili party stil dekorisanja rođendanske torte. Tako se možete okrenuti srebrnoj ili zlatnoj kao podlozi torte kojoj ćete dodati, na primer, mini disko-kugle. Metalik nijanse takođe se neretko nalaze na različitim manjim ukrasima za torte, te se možete ovim bojama okrenuti i samo u vidu detalja, a posebno zanimljivu kombinaciju čine sa različitim svetlucavim dodacima. Posute prahom u raznim bojama ili pak srebrnoj ili zlatnoj, svetlucave rođendanske torte postići će i glamurozan momenat na Vašoj žurki.

 

rođendanske torte

 

Nežne rođendanske torte u pastelnim bojama

 

Sve oni koji vole, ipak, diskretnije i prefinjenije detalje, mogu potražiti rođendanske torte koje se rade u pastelnim bojama i naječešće ukrašavaju cvećem. Sigurni smo da će i oni koji se ne izdaju za romantike biti oduševljeni vintage kombinacijama ruža na bledo-zelenoj podlozi ili pak mint verzijama zelene kojoj je dodatno nežno-žuto poljsko cveće.

 

Nemojte izbegavati ni dodatke u trodimenzionalnim varijantama, poput ruža koje se obmotavaju oko dna rođendanske torte, jer one mogu dodati poseban šmek celokupnom izgledu.

 

Sa druge strane, nežne pastelne boje koje deluju osvežavajuće, mogu se povezati i sa voćem. Tako jednu od standardnih, a veoma traženih varijanti, čine rođendanske torte na jedan sprat, čija je čitava površina – ili pak samo jedan njen deo – pokrivena voćem. U tom slučaju se najčešće kombinuje bobičasto voće i malina-ružičasta boja podloge rođendanske torte, čiji izgled mami na uživanje.

 

Originalne dekoracije

 

Pored ovih standardnih varijanti, tu su i one pomalo neobične dekoracije za sve koji teže originalnosti. Ako biste dodali lični pečat izgledu svoje rođendanske torte, najpre se okrenite svojim hobijima kao inspiraciji. Tako ćete veoma lako površinu svoje rođendanske torte rešiti da ukrasite, primera radi, originalnim nakitom, zatim cipelicama u raznim bojama, šeširom ili pak knjigom. Za muškarce su, sa druge strane, uvek tu rođendanske torte u bojama omiljenog kluba ili sa simbolima najdražeg sporta.

 

Ipak, i među ovim dodacima postoje oni koji su najpopularniji, te se tako u poslednje vreme na vrhu rođendanske torte izdvaja postavljanje malog slončeta koji donosi sreću i prosperitet. Još jednu od zanimljivih varijanti čine baloni, kojima se može išarati torta, dok se za dno tacne (to jest, njeno postolje) mogu vezati i pravi šareni baloni.

 

Za koji god izgled rođendanske torte, želimo Vam još mnogo rođendana!

Komentari (0)