Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Proslavite punoletstvo na pravi način: rođendanske torte za 18. rođendan

Proslavite punoletstvo na pravi način: rođendanske torte za 18. rođendan

09.03.2016  |  Komentari: 0

Osamnaesti rođendan neizostavno je povod za žurku, te su i rođendanske torte za ovaj broj godina uvek posebne, uglavnom velike, i sve traženije kao originalne i kreativne. Stoga predlažemo da rođendanske torte za ove, starije tinejdžere, budu upravo u skladu sa njihovom prirodom, odnosno da njihov izgled bude biran upravo prema ukusu i afinitetima slavljenika.

 

Rođendanske torte u skladu sa hobijima slavljenika

 

Kao najbolji izbor rođendanske torte za tek punoletnog tinejdžera ili tinejdžerku preporučuje se izgled u skladu sa hobijem slavljenika. To bezmalo može biti bilo šta, a mi Vam izdvajamo najtraženije.

 

rođendanske torte

 

Najpre, to su rođendanske torte u obliku knjige na kojima je ispisan omiljeni citat ili se pak čestita rođendan nekom originalnom rečenicom na njima. Njih u stopu prate rođendanske torte sa grbovima fudbalskih ili košarkaških timova, odnosno one rođendanske torte koje su urađene tako da se na njihovoj površini nalazi fudbalski ili košarkaški teren.

 

Klizaljke, satovi, more, klavir, violina, note, takođe su veoma traženi motivi za ovakve rođendanske torte, dok za njima ne zaostaju ni one za šopingholičarke, poput torbi, cipela, šešira ili šminke u svim vidovima. Trenutno je jedan od najpopularnijih izgleda rođendanske torte za tinejdžerke onaj uboliku velikog karmina, dok se za tinejdžere izdvaja onaj u obliku velike fudbalske lopte.

 

Za šta god da se slavljenik odluči, personalizovane rođendanske torte sigurno su uvek najbolji izbor.

 

Očaravajuće rođendanske torte za punoletstvo

 

Naravno, rođendanske torte za baš ovaj broj godina mogu biti i drugačije napravljene, odnosno obilovati ukrasima koji ne moraju nužno biti usko vezani za ličnost slavljenika. Tako su rođendanske torte u plavoj boji i mat verziji, u mornarskom stilu, veoma popularne, dok su one šarene sa nacrtanim dugama i suncem već pobrale mnoštvo simpatija.

 

Za sve punoletne tinejdžere koji vole slatkiše svakako su namenjene očaravajuće rođendanske torte koje i same izgledaju poput slatkiše, posute bombonicama, ili pak one u obliku sladoleda na štapiću, ili rođendanske torte na tri sprata ne čijem se vrhu nalazi obrnut sladoled u kornetu, koji se preliva niz spratove u uskusnim slapovima koji mame uzdahe.

 

Disko, svetlucavo, raskošno...

 

Blještavilo je svakako ono čemu teži svakak rođendanska žurka, a posebno ona za punoletstvo, te su tako disko i svetlucave rođendanske torte veoma popularne. Isto se može postići prskanjem rođendanske torte raznobojnim bombonicama u vidu konfetica, ali i dodavanjem jestive boje u tonovima zlata ili srebra.

 

Kao posebno zanimljive, izdvajaju se i rođendanske torte poput disko-kugle, koje se sjajno uklapaju u party duh, a njih prate one sa cirkonima i poprskane štrasom. Poslednja verzija rođendanske torte uglavnom se kombinuje sa mat podlogom, dok se njena površina do kraja gornje polovine posipa štrasom i biserima, i to uglavnom u kombinaciji crne ili bele i svetlucave površine.

 

Cirkoni mogu biti i samo detalj na površini rođendanske torte, koja u tom slučaju uglavnom biva pravljena u nekom od mat izdanje u pastelnim bojama za devojke, poput ljubičast eili mint-zelene kao veoma popularne. Sa druge strane, rođendanske torte za momke obično se u disko izdanju pre dekorišu tamnijim, zagasitijim tonovima svih boja.

Komentari (0)