Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Rođendanske torte za super žurke

Rođendanske torte za super žurke

24.03.2016  |  Komentari: 0

Priprema rođendanskog slavlja nikako ne može da prođe bez pravljenja rođendanske torte. Ovoga puta, predlažemo Vam da tu brigu prepustite iskusnim poslastičarima, a Vi samo da izaberete stil i oblik u kom će se naći izgled Vaše najbolje rođendanske torte u životu!

 

Disko rođendanske torte

 

Pravu žurku potrebno je da isprati i izgled rođendanske torte, što ćete najlakše postići ukoliko birate pravi disko stil. Tako se za prava slavlja na trpezi mogu naći rođendanske torte u obliku disko-kugle, ili pak one bogato dekorisane cirkonima i štrasom.

 

Ovakve rođendanske torte obično imaju mat osnovu u crnoj ili beloj boji ili se pak možete odlučiti za pastelne tonove, koji se odlično slažu sa štrasom. Njima se na vrh dodaju srebrni ukrasi u velikom broju, dok samu površinu rođendanske torte mogu dodatno dekorisati slatke kuglice na štapićima, takođe posute štrasom. Mešavina zlatne i srebrne boje takođe je poželjna, uz pravilo – što raskošnije, to bolje.

 

Drugu varijantu disko rođendanske torte čine raznobojne bombonice koje stvaraju pravi party izgled. Ovakvo šarenilo uglavnom se meša sa drečavim bojama, poput jarke pink ili ljubičaste, a neretko se svemu dodaje mala duga.
Ukoliko želite da od svoje žurke napravite provod za pamćenje, onda su disko rođendanske torte pravo rešenje za Vas.

 

Rođendanske torte od kapkejkova, makaronsa...

 

Prava rođendanska žurka trebalo bi da gostima omogući i da se jednostavno i efikasno zaslade, a upravo to ćete postići ako učinite da izgled Vaše rođendanske torte bude od raznobojnih i ukusnih kapkejkova. Kapkejkovi ređaju se na spratove u svim mogućim bojama, ili se pak možete odlučiti za dominaciju samo dva tona. Takođe, i ovde se možete okrenuti varijanti disko rođendanske torte, te birati kapkejkove posute štrasom, ili pak one sa zanimljivim detaljima, poput cipelica na štiklu ili kravata.

 

ajfelov toranjKako su makaronski sve popularniji kolač i kod nas, to se i rođendanske torte u vidu kupe od ovog slatkiša polako probijaju na prvo mesto po popularnosti. Makaronsi se mogu koristiti u svim nijansama pastelnih boja i kao dodaci i ukrasi rođendanske torte, ali se od njih može i u celosti napraviti ovaj veliki slatkiš. Kao posebno zanimljivu kategoriju, predlažemo ombre izgled rođendanske torte, koji podrazumeva ređanje makaronsa u jednoj boji, ali od njene najsvetlije nijanse ka najtamnijoj ili obrnuto.

 

Smajliji, Pariz, mašne i slatkiši

 

Za dobru žurku potrebno je i šarenilo, te je ono itekako poželjno na površini rođendanske torte. tako se možete rešiti da njenu površinu ukrasi Ajfelov toranj ili pak šlag u plavoj boji, čiji se nabori prave poput talasa, ukoliko ste ljubitelj mora. Na ove rođendanske torte dodaju se i plamice i školjke za potpun ugođaj.

 

Kao sve popularniji aksesoar rođendanske torte izdvajaju se smajliji i ostali emotikoni, koji mogu doći kao ukrasi ili u potpunosti biti lajt-motiv desertnog stola. U tom slučaju, žute rođendanske torte prate i kapkejkovi sa ovakvom dekoracijom.

 

Za sam kraj, ostavili smo najslađe. U pitanju su rođendanske torte koje su ukrašene mašnama ili mašnicama u pastelnim bojama, i koje izgledaju posebno slatko ako se kombinuju sa ružičastom podlogom. Njih neka isprate rođendanske torte u obliku slatkiša, kojima se dodaju napolitanke i štangle čokolade uz raznobojne male bombone, kako bismo zaokružili ovu delikates-priču za uspešnu žurku.

Komentari (0)