Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.

Venčanje - poseban dan za mladence

24.04.2018  |  Komentari: 0

 

Dan venčanja je poseban dan za mladence, a svečana proslava za goste trebalo bi da ostane svima u lepom sećanju. Zato se na vreme planira, organizuje i priprema svaki detalj svadbe.

Nakon što su odlučili da organizuju proslavu svog venčanja, mladenci treba da odluče koliko će biti gostiju, da li će proslava biti samo za blisku rodbinu i najuži krug prijatelja ili će se veselje praviti za veći broj ljudi. Naravno, to isključivo zavisi od mlade i mladoženje. To je njihov dan, tako da bi trebalo sve odluke donositi u skladu sa njihovim željama. A želja je mnogo. Od šarenih balona, disko kugle, svadbene torte na tri sprata do trubača, rok benda i hostesa koje će da dočekuju goste. Mnogo toga treba organizovati i to na način da se zamisao mladenaca što preciznije sprovede u delo.

Mladama je, naravno, jedan od najvažnijih zadataka izbor venčanice. Mlada mora da blista, tako da haljina mora da bude savršena. Saloni venčanica imaju veliki izbor, pa svaka dama može da pronađe svoju idalnu haljinu po želji. Modni trendovi u svetu venčanja i te kako su važni, pa se svi saloni trude da u ponudi imaju najnovije modele venčanica i haljina. Osim različitih modela, mogu se pronaći i haljine u različitim bojama. Tako da, ako mlada ne želi belu venčanicu, više ne mora da brine jer se sada može naći roze, ljubičasta, pa čak i crna venčanica. U modi su bež i haljine u boji šampanjca.

Izbor odela za mladoženje je takođe ogroman. Sve ređe se može videti da se mladoženja odlučuje sa klasično crno odelo sa kravatom. Sada je moguće pronaći odelo u različitim krojevima i bojama, a veoma su popularne leptir mašne.

Kada se zakaže venčanje, izabere restoran, muzika, venčanica i odelo, slede možda manje zahtevni, ali takođe veoma važni zadaci.

Jedan od tih zadataka je izbor svadbene torte. Potrebno je odabrati ukus, oblik i dekoraciju svadbene torte. Ponuda je veoma raznovrsna, a ukusi su različiti, pa često izvršenje baš ovog zadatka zna da potraje duže od planiranog.

Kakav je izbor svadbenih torti koje možete poručiti?

 

Naša preporuka je da zakažete degustaciju i tako najlakše izaberete ukus svadbene torte. Takođe, pogledajte galeriju slika  svadbenih torti kako biste dobili inspiraciju i možda "pozajmili" neku ideju.

Ukoliko se odlučite za tortu na više spratova, imate mogućnost i da kombinujete ukuse. Možete napraviti kombinaciju voćne, čokoladne i neke klasične torte i na taj način ćete biti sigurni da će većina gostiju uživati u svom omiljenom ukusu. Najviši sprat torte bi trebalo da bude sa vašim omiljenim ukusom jer je upravo to deo torte koji ćete zajedno seći i koji ćete upravo vi jesti.

Kada ste izabrali ukus svadbene torte, treba se odlučiti za oblik, dekoraciju i ukrase. Pre svega, potrudite se da i torta prati izgled venčanice i prostora. Uskladite stilove i boje. Izbor oblika i boja je praktično neograničen. Možete se odlučiti za svadbenu tortu sa šlagom ili fondan masom. Ukoliko izaberete šlag, tortu vrlo lepo možete dekorisati svežim cvećem ili voćem. Za ljubitelje čokolade postoji mogućnost naručivanja torte koja nije samo čokoladna iznutra, već je i spolja potpuno obložena čokoladnom glazurom.

Još samo nekoliko detalja i vaša torta je spremna. Sa figuricama na vrhu (koje mogu biti klasične ili šaljive, crno bele ili u boji…) ili bez njih, sa vatrometom ili bez…

Vodite se svojim željama i uživajte u svakom koraku tokom pripreme, baš kao i tokom vašeg posebnog dana!

 

Komentari (0)