Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Voćne torte za sve prilike

Voćne torte za sve prilike

11.08.2017  |  Komentari: 0

Prava stvar za tople letnje dane je lagana i osvežavajuća voćna torta. Da li je u pitanju svadba, rođendan, neka druga vrsta proslave ili jedan običan porodičan dan koji želite da ulepšate određenom poslasticom, voćna torta predstavlja pravi izbor i možete je iskorisiti za svaku od ovih prilika.

 

Slažemo se da torte za slavlja, da li to bila porodična ili ona koja podrazumevaju veći broj gostiju, treba da odgovore na želje naših ukućana odnosno gostiju i da voćni ukusi nisu možda baš svima prvi na listi obožavanih stvari, ali iznenadite ih i iste te voćne ukuse iskombinujte sa crnom čokoladom višnjama ili nekim drugim dodacima i budite sigurni da će biti oduševljeni.

 

Spoj voća i vaših omiljenih ukusa

 

Voćne torte su ukusne, sočne i kao što smo rekli odličan su izbor osveženja u vrelim letnjim danima. Ako već imate vaše omiljeno voće kombinujte ga sa orašastim plodovima. Orasi i lešnici su favoriti kada su u pitanju deserti, i u tom slučaju koriste se celi, seckani ili mleveni. Orašasti plodovi su puni vitamina i hranljivih materija i odličan su partner čokoladnim tortama i desertima.

 

vocna torta

 

Voće i čokolada su nepogrešiva kombinacija i to se pokazalo. Ovakve torte su odlično rešenje a i način da naterate svoje ukućane ili goste da pojedu ono voće koje inače ne bi probali. Dok najmlađi preferiraju čokoladne torte, nešto stariji su više okrenuti voćnim. Jedna od voćnih torti koja je većini omiljena i za čiju pripremu je potrebno malo vremena je torta sa jagodama i jogurtom. Torte od jogurta se inače brzo pripremaju i mogu se kombinovati skoro sa svim voćem, pa tako umesto jagoda možemo koristiti i banane, breskve, kivi ili drugo voće po želji. Torta sa jagodama i jogurtom jedna je od onih za čiju pripremu vam je potrebno najmanje vremena i služi se rashlađena.

 

Mnogi poslastičari predlažu voćne torte kao obavezan izbor na letnjim venčanjima, jer voćne svadbene torte jesu one koje mame svojim izgledom a i obećavaju pravo bogatstvo ukusa.

 

Voće – odličan ukras za svadbene torte

 

Ukrasi su bitni isto koliko i torta i ukrase na svadbenoj torti ne smemo zanemariti. Postoji bezbroj načina za ukrašavanje svadbene torte, a voće je jedan od njih. Nekada se torte nisu mogle zamisliti bez teških filova, raznih perlica, ukrasnih ružica, raznih figurica napravljenih od fondana itd. Međutim njih su vremenom zamenile gole torte, odnosno torte bez gornjeg sloja, samo isfilovane. One su postale moderne, a sa njima je stiglo i voće kao ukras odnosno dekoracija. Stoga se na gole torte za svadbe dodaje kao poseban ukras bobičasto voće pa tako imamo jagode, borovnice, brusnice, maline, kupine. Baš kao i sa voćem, prilikom ukrašavanja ovih vrsta torti koristi se i dodaje prirodno cveće, tačnije samo cveće bez stabljika.

 

Voćni ukrasi idealna su poslastica kako za oči tako i za naša nepca. Danas možemo videti najraznovrsnije klasične voćne torte za svadbe okruglog oblika koje se dodatno ukrašavaju mandarinama, limunovima, pomorandžama i grejpom. Moguće ih je ukrašavati celim voćem sa sve korom ali i samo kriškama ovih voćki, jedino je bitno da bude prisutna bela podloga.
 

Komentari (0)