Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Izbor rođendanske torte za najmlađe

Izbor rođendanske torte za najmlađe

18.11.2016  |  Komentari: 0

Danas je zaista teško izabrati rođendansku tortu za vaše mališane, jer je izbor toliki da se često ne možemo odlučiti koja je idealna za taj najbitniji dan vašeg najomiljenijeg člana porodice. Mi ćemo pokušati da vam olakšamo ovaj izbor i pomognemo da vašu princezu ili malog princa obradujete sa tortom koju će dugo pamtiti.

 

Znate i sami koliko je deci sam taj čin duvanja svećice bitan na njihovoj rođendanskoj zabavi, pa upravo zbog toga treba biti posebno pažljiv kada se odlučujete kakvu čete tortu pred njih i njihove drugare izneti.

 

Koje rođendanske torte izabrati za malu decu?

 

Pre svega u ovom slučaju treba biti pažljiv i izbor torte treba prilagoditi uzrastu deteta koje slavi rođendan. Ovde nećete pogrešiti ako iskoristite njihove omiljene crtane junake kao dekor za tortu, ili ako, što je još bolje, kompletna torta bude u obliku njihovog junaka iz crtanog filma. Deca su u ranom uzrastu veoma vezana za crtane filmove koje gledaju, pa tako ni vi ne možete napraviti grešku ako se za ovo odlučite.

 

Koje su junaci najpopularniji? Pa verovatno znate i sami. Pre svih tu je Miki Maus, uz Mini, koji su neprevaziđeni i deca ih obožavaju. Zatim devojčice su oduševljene i tortama sa dekoracijama Hello Kitty, dok je kod dečaka Paja Patak i njegova družina izuzetno popularna. Ali kao što smo već napomenuli, kada se odlučujete koju tortu napraviti ili nabaviti, odlučite se tako što ćete se voditi onim što vaši mališani najviše vole.

 

rodjendanska torta za decuVaša devojčica će biti oduševljena sa romantičnim detaljima iz crtanih filmova

 

Kod izbora rođendanske torte za devojčice se preporučuje, i pokazalo se izuzetno dobro, torta u velikom format koja bi predstavljala dvorac iz omiljenog crtanog filma, uz dodatak figurica koje predstavljaju princeze koje su obučene u svoje duge haljine. Zatim tu su torte sa motivima omiljenih životinja koje su i dalje veoma tražene.

 

Odličan detalj koji devojčice mnogo vole je i ispisivanje njihovog imena na površini rođendanske torte, i tako na najjednostavniji način možete torti tati potpuno novu dimenziju koja će sve oduševiti.

 

Još jedan veoma popularan vid ukrašavanja torte za devojčice je da tema torte bude njen hobi. Pa tako se možete odlučiti recimo za tortu u obliku muzičkog instrumenta koji vasa mala princeza svira, zatim neke knjige, ili recimo klizaljki. Ovo je malo veći poduhvat i zahteva posebne veštine, pa se zato savetuje da se posao prepusti poslastičarima.

 

Sport, super heroji - izbor za dečake

 

Iskustvo kaže da su dečaci, za razliku od devojčica, možda malo zahtevniji kada je izbor torte u pitanju, pa se zato morate potruditi da sve ispadne savršeno. Ako ste rešili da ga obradujete nekim super-herojem, tu su Betmen, Supermen, Bananamen kojim će vaši klinci biti prosto oduševljeni. Onda za one koji su neumorni u trčanju za loptom sa svojim drugarima, pravi izbor može biti rođendanska torta u obliku terena za fudbal sa velikom loptom na sredini. Takođe isto možete uraditi i košarkaški, odbojkaški ili neki drugi teren, sve u zavisnosti od želja vašeg deteta.

 

Mogućnosti je zaista mnogo, a vi se potrudite da svoje mališane obrdujete i priredite im proslavu koja će im ostati u sećanju.

Komentari (0)