Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Sitni kolaci za svadbe - 4 dobra razloga da se odlučite za njih

Sitni kolači za svadbe - 4 dobra razloga da se odlučite za njih

30.04.2019  |  Komentari: 0

Kada kažemo sitni kolači obično pomislimo na one kolače što se služe na slavama i sličnim proslavama i svi već dobro znamo kako ti kolači izgledaju. Međutim, sitni kolači mogu da budu posluženi i na svadbama i da izgledaju potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli. Dakle, sitni kolači za svadbe su moderni kolači, koji su ukrašeni nerverovatno i koji su ukusni, tako da se skoro pa tope u ustima. Ono što naravno očekujemo na svadbama jeste torta, a malo njih očekuje i odlučuje se za kolače. Kako bi bilo da na vašoj svadbi uvedete pored torti i sitne prelepe kolače i tako obogatite ponudu? Ovo su razlozi zbog kojih će to biti pun pogodak:

 

 

Raznovrsnost ukusa

 

Sitni kolači mogu da budu voćni, čokoladni, sa orašastim plodovima, slatko kiseli, slatko ljuti, sa mrvicom alkohola, sa mlekom, sa crnom čokoladom, sa prelivima i dodacima raznim, keksom, kokosom, pavlakom, kestenom, vanilom, limunom, pistaćima... Ukusa ima pregršt. Poenta je što su ovi ukusi osmišljeni tako da prijaju svačijem nepcu. Ako već ne volite orašaste plodove možete probati sitne kolače na svadbama sa višnjama ili nekim drugim voćem na primer. Ono što je interesatno kod sitnih kolača za svadbe jeste i to da su zaista dominatni moderni ukusi. Dakle, vrlo je verovatno da će biti neki kolač koji do tada niste probali. Na primer, kolač sa marcipanom. To nije baš tako često. Kada su ovakvi moderni sitni kolači u pitanju, onda možete da očekuje mnogo prijatnih iznenađenja.

 

Raznovrsnost boja i dezena sitnih kolača

 

Ono što je dobro kod ovih kolača jeste činjenica da oni izgledaju savršeno. Na stolovima će izgledati božanstveno, mirisaće predivno, a ukus će sigurno biti još bolji. Još kad čujete kako se čokolada lomi pod vašim zubima doživljaj će biti potpun. Sitni kolači su na neki način i deo dekoracije. I posebno su važni mladencima koji i te kako vode računa da sve ima svoju poentu. Oni možda neće birati sitne kolače na osnovu ukusa, nego na osnovu boja, ali ni tu nema greške, jer što je više boja zastupljeno to će biti gostima interesantnije. Možete ih potpuno uklopiti u stil cele prostorije i teme vašeg venčanja.

 

Mogu čak u potpunosti i zameniti torte

 

Dobra stvar kod sitnih kolača jeste što obuhvataju sve ukuse. To znači da vi možete umesto torti da imate samo sitne kolače za svadbu. Da li ste znali da postoje sitni kolači sa ukusom cheesecake-a, zatim, švarcvald sitni kolači, moskva, reforma, bajadera, amarena i mnogi drugi sitni kolači sa ukusom torti. Što znači da ništa neće izostaviti, samo ćete sve dobiti u mnogo lepšem i jednostavnijem obliku. Možete imati malu svadbenu tortu koju ćete tradicionalno preseći, a da slatki sto bude pun raznovrsnih sitnih kolača.

 

Veliki izbor sitnih kolača za svadbe

 

Kada imate nekoliko torti, izbor je uglavnom ograničen. I ljudi će se uvek opredeliti samo za jedno ili dva parčeta, jer neće moći više da pojedu. Međutim, kada im ponudite izbor raznovrsnih i ukusnih sitnih kolača, oni mogu uzeti deset kolača, isprobati razne ukuse i tako otići zadovoljni sa svabe, a praktično će imati osećaj kao da su pojeli samo dva parčeta torte. Dakle, probaće više, ali će ipak pojesti manje. Ovo važi naravno za one koji mogu da se kontrolišu, ali kada se nudi previše dobrih kolača, onda je teško biti karakteran i zaustaviti se na primer na petom. 

Komentari (0)