Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Slavite rođendan? Izaberite rođendansku tortu koja će oduševiti sve

Slavite rođendan? Izaberite rođendansku tortu koja će oduševiti sve

18.01.2017  |  Komentari: 0

Spremni ste da napravite rođendansku proslavu o kakvoj ste dugo maštali? Da okupite porodicu i prijatelje i sa nima provedete taj važan dan u vašem životu? Rođendanska torta je jedan od onih detalja koji su nezaobilazni i kojima treba da se posveti posebna pažnja. A ako napravite pravi izbor, ona će uticati na to da svi odu zadovoljni i da dugo pamte vašu proslavu koju ste organizovali.

 

Danas ste u mogučnosti da ispunite svaku želju u vezi sa izgledom i ukusom vaše rođendanske torte, zato iskoristite to.

 

Kapkejkovi i sladoled torte - pravi izbor

 

Mnogi obožavaju sladoled, a mi predlažemo - zašto se ne bi i rođendanska žurka organizovala u znaku ovog osvežavajućeg slatkiša? Deluje zanimljivo, zar ne?

 

Uvek možete da napravite kapkejkove koje ćete na savršen način ukrasiti kuglom sladoleda na vrhu. Ovde treba biti oprezan, jer može doći do topljenja sladoled kugli i zato se možete odlučiti za kugle od šlaga koje će izgledati kao sladoled. Ovo je veoma popularna kombinacija koja se sve više koristi.

 

Zatim, ovde izdvajamo i rođendanske torte u obliku korneta. To se postiže tako što se slojevi skraćuju ravnomerno sve dok se ne dobije oblik korneta. Posle toga ostaje lakši deo a to je nanošenje fila na vrh torte u obliku kugli koje su u bojama po vašem izboru. Ovde postoji i opcija da postignete efekat prosutog sladoleda, tako što ćete razliti fil po vrhu torte.

 

Obožavate more - ove torte su pravi izbor za vas

 

Tema mora je nepresušni izvor inspiracije i zato iskoristite to kada donosite odluku o odabiru rođendanske torte. Pre toga, i sav propratni pribor treba da prati temu mora, pa tako salvete i tanjirići neka budu u tom dezenu.

 

Kada govorimo o torti, njena osnova može biti svetlo plava sa nijansama bele boje koje će da simbolizuju more i talase. Ukrasi koji su idealni za ovu površinu su školjkice, zatim ribice uz morsku travu. Na taj način dovodite more u svoj dom, i takva rođendanska torta će se definitivno pamtiti.

 

U ovom slučaju su nezaobilazne, i moramo ih pomenuti, mornarske torte. One se ukrašavaju belim, plavim i crvenim prugama uz detalje kao što su nezaobilazno sidro, jedra ili morski čvorovi. Originalno, zar ne?

 

Retro izgled rođendanske torte

 

Osoba ste koja se sa setom seća prošlih vremena i života koji se tada živeo? Kroz svoju rođendansku zabavu taj duh prošlosti možete oživeti, i u njemu uživati sa svojim prijateljima.

 

Ovo postižete specijalnim oblicima torte i ukrasima koje koristite za njeno dekorisanje. Pa tako torta u obliku starih kofera koji su naslagani jedan na drugi je nešto što ostavlja bez daha, dok od ukrasa možete koristiti neprolazne bisere, mašne ili stare šešire.

 

Za sve one koji su ljubitelji starih automobila, rođendanska torta u baš takvom obliku je nešto o čemu su verovatno sanjali. Danas su poslastičari toliko usavršili svoj zanat da vam i takvu želju mogu ispuniti.

 

Na kraju vam savetujemo da posebnu pažnju obratite i na ukus rođendanske torte, jer je svakako to izuzetno bitno za celokupan utisak koji ćete ostaviti.

Komentari (0)