Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Specijalne rođendanske torte za vaš poseban dan koji će svi pamtiti

Specijalne rođendanske torte za vaš poseban dan koji će svi pamtiti

19.04.2017  |  Komentari: 0

Današnji trendovi sa sobom donese nove izglede torti, kao i nove načine na koje se iste prave. Pa tako praktično sve što zamislite profesionalci mogu da vam ispune, odnosno da naprave tortu kakvu ste želeli. Ograničenja nema. To posebno važi za rođendanske torte, kojom je potrebno impresionirati goste, jer sigurno želite da svima ostane u sećanju.

 

torte za rođendan

 

Zbog važnosti koju rođendanska torta nosi sa sobom, izuzetno je bitno posvetiti se ozbiljno odabiru one prave. Sigurni smo da ste videli i čuli za mnoge torte koje su vas ostavile bez daha i koje su ostavile jak utisak na vas. Mi ćemo vam na ovom mestu predstaviti neke neobične i zanimljive torte, pa možda i iz ovih naših predloga budete dobili inspiraciju za proslavu svog rođendana ili rođendana vama drage osobe.

 

Romantika na prvom mestu - cvetne i voćne rođendanske torte

 

Ako ste ljubitelj prefinjenih detalja i ako obraćate posebnu pažnju na sitnice, ove torte su pravi izbor za vas. Torte ukrašene cvećem su neprolazne i uz kombinaciju nežnih pastelnih boja odišu romantikom. Takve torte ne mogu proći nezapaženo i sa njihovim izborom graška se ne može napraviti. Kombinacija je zaista mnogo i treba ih definitivno iskoristiti. Da li se odlučili za ruže kojima će biti obmotana donja površina torte, ili kombinacijom crvene ruže koja se nalazi na svetlo zelenoj površini i koja celoj torti daje specifičnu dozu klasike, nećete pogrešiti i napravićete pravi izbor.

 

Naravno nemojte zanemariti ni dodatke koji celoj torti mogu dati jednu novu dimenziju. Pa tako pored cveta koji je dominantan, diskretno možete dodati koš nekoliko manjih cvetova koji će upotpuniti ‘sliku’ na pravi način.

 

Voćne rođendanske torte su u poslednje vreme sve popularnije i sve veći broj onih koji slave rođendane se odlučuje za njih. Izdvajaju se one na jedan sprat, gde je čitava gornja površina torte prekrivena voćem. Idealna kombinacija koju morate probati! Pravom kombinacijom boja za podlogu i osnovu torte, uz šaroliko voće na njoj, ostavićete snažan utisak na sve prisutne.

 

Budite svoji, budite posebni

 

Svi teže originalnosti kada je izbor rođendanske torte u pitanju, što je i normalno jer za svoj bitan dan žele nešto specijalno i drugačije. U tome vam mogu pomoći veliki broj neobičnih dekoracija koje, ako na pravi način iskoristite, daju svemu poseban pečat.

 

Pravi način za postizanje originalnosti je da se okrenete svojim hobijima ili nečemu čemu volite da radite i tu potražite inspiraciju. Zašto na primer vašu rođendansku tortu ne bi krasila neka vama draga knjiga, vaš omiljeni komad nakita ili možda neki komad odeće u kombinaciji sa raznim bojama.
Što se muškaraca tiče, izbor moše pasti na boje omiljenog kluba, a neće se pogrešiti i ako se odlučite za neki simbol sporta kojim se rekreativno bavite.

 

Profesionalni poslastičari ili ljudi koji se time bave će vam izaći u susret i sve vaše želje preneti na rođendansku tortu.
Naravno, ovo su sve predlozi za izgled same torte, a vi svakako i o ukusu povedite račune jer je to jednako bitno kao i njen izgled. Dobro razmislite, odlučite i uživajte u proslavi sa vama dragim ljudima.
 

Komentari (0)