Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ukrasi za svadbene torte - Lav Cakes Beograd

Ukrasi za svadbene torte i njihova simbolika

01.06.2015  |  Komentari: 0

Izgled svadbene torte je nešto do čega je mladencima uvek jako stalo i potpuno je razumljivo zašto. Svadene torte u neku ruku predstavljuju krunu proslave i deo na koji svi obrate posebnu pažnju. ukrasi za svadbene torte


Napraviti i ukrasiti svadbene torte je prava majstorija i iz godine u godinu proizvođači posataju sve maestralniji i maštovitiji, a kupci sve zahtevniji.


Ukus svadbene torte ne smemo zanemariti, ali njen izgled je uvek u prvom planu i kada se u sali pojavi torta počinju da sevaju blicevi većine vaših zvanica. Postoji bezbroj načina i motiva za ukrašavanje svadbene torte, a ako se odlučite za neku neuobičajeniju romantičnu varijantu, predstavljamo vam simboliku pojedinih motiva.


Svadbene torte sa motivima ruže

 

Cvet ruže i svadbena veselja već su dugo povezani. Ruža, kao simbol ljubavi, razumljivo nalazi svoje mesto u proslavljanju ovog čina, koji bi trebalo da predstavlja jedu od najsvetlijih tačaka u životu svakog od nas.


Postoji trend ukrašavanja torte pravim ružama, bilo kao vid dekoracije oko torte, bilo kao detalj na samoj torti. Bele ruže simbolizuju jedinstvo i pravu, duboku ljubav, dok crvene ruže označavaju strast.


Tortu možete ukrasiti ovim motivima i uz pomoć belih ruža napravljenih od šećera, što pravi masjtori za svadbene torte svakako mogu da izvedu tako da deluje sasvim realno, a opet, možda bi velikom broju gostiju bilo prihvaljivije da probaju lepu tortu na kojoj nije pravo cveće, već nešto više jestivo.


Srce kao večita inspiracija

 

Vekovima je srce povezano sa osećanjem ljubavi i slobodno možemo da tvrdimo da je ono najprepoznatljiviji simbol ljubavi. Dati svoje srce nekome znači obasuti nekoga bezuslovnom ljubavlju. Na svom venčanju možete sa partnerom podeliti prvo parče velike ljubavne torte inspirisane upravo srcem.


To ne mora da bude torta u obliku srca, koja možda ne bi ni mogla da deluje dovoljno ozbiljno na jednom venčanju, ali svakako možete pravu svadbenu tortu na tri ili četiri nivoa prošarati srcem. Elegantna bela torta sa crvenim ili roze detaljima u obliku srca mogla bi da osvoji vaše srce i srca vaših zvanica.


Prsten kao motiv za svadbene torte

 

Jedan zanimljiv motiv koji je u novije vreme popularan kad su svadbene torte u pitanju je prsten, odnosno isprepletano prstenje, koje simbolizuje spajanje dve osobe zauvek. Kod ovakve torte možete kombinovati zlatno žutu i belu boju i sa dva spojena ukrasna kruga poslati jasnu poruku o snazi vaše zajedničke ljubavi.


Lav Cakes ima mnogo iskustva u kreiranju romantičnih svadbenih torti, a za sva pitanja možete nas kontaktirati ovde.

 

Komentari (0)